Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos anyósom kérése?

Jogos anyósom kérése?

Figyelt kérdés

Rádumált, hogy egy hétvégére (pénteken viszi, vasárnap hozza délelőtt) elviszi a kislányunkat.

Erre ma délelőtt felhív, hogy ha lejött, adjak neki ötezer forintot, hogy ezt-azt tudjon a gyereknek venni.

Hát csak néztem egy nagyot, megkérdeztem ezt mire fel gondolja: "Hát te is napi ötért vigyázol két gyerekre!"

Még azt megérteném hogy az utazását álljam, szívesen tenném, de az hogy ő el akarja vinni a gyereket és még ezért fizessek, már nem veszi a be a gyomrom. Megkaptam, hogy smucig vagyok, rámcsukta a telefont.

2012. márc. 19. 15:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a jogos,ha ezek után szóba sem állsz vele egy ideig!

Nálunk "ingyen" nyaral a gyerek,egyedül az útiköltség kerül pénzünkbe,amikor elvisszük,és vissza hozzuk...

Egy 1,5 éves gyerekre messze nem kell 5 rugót költeni egy hétvégén!! - vagy ez csak nálunk van így??

2012. márc. 19. 16:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves gyerekemet CSAK akkor hagynám ott egy napra, ha halaszthatatlan dolgom lenne.

Ott aludni nem engedném!!!!

AZ, hogy ő látni szeretné az unokát és ezért még pénzt is kér????

Gondolom nem azért kért pénzt, hogy enni tudjon venni a picinek, hanem úgymond a "felvigyázásért"

KÖNYÖRGÖM!

Milyen nagymamák vannak mostanában???

Az én anyósom kibírja, hogy évente 2X látja a gyerekeket!

:( :(

Anyukám még gyalog is jönne megnézni a piciket...

Ezek után nem adnám oda fél napra sem, még ha rá lennék szorulva akkor sem! Vinném magammal inkább!

SŐT!

Fel sem hívnám, hiszen ő tette rád a telefont!

A férjemmel pedig megbeszélném a dolgot!

Remélem, hogy ő majd melléd áll és nem az anyukájának ad majd igazat!!!

2012. márc. 19. 17:08
 23/25 anonim ***** válasza:

És ez nagymamának meri nevezni magát?

Én olcsó bébiszitternek nevezném....

Én a helyedben lemondanám a hétvégét. Ez a nő nem normális. Pofám leszakad, mik vannak :)))))))

Ha enyém ilyet mondana, akkor az lenne a válaszom, hogy köszi de akkor hagyjuk a hétvégét, keressen magának más szórakozást.

2012. márc. 19. 19:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Én olcsó bébiszitternek nevezném....

Én meg elég drága bébiszitternek:DD'

2012. márc. 21. 19:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Eleg pofatlan az anyosod.
2012. márc. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!