Jogos anyósom kérése?
Rádumált, hogy egy hétvégére (pénteken viszi, vasárnap hozza délelőtt) elviszi a kislányunkat.
Erre ma délelőtt felhív, hogy ha lejött, adjak neki ötezer forintot, hogy ezt-azt tudjon a gyereknek venni.
Hát csak néztem egy nagyot, megkérdeztem ezt mire fel gondolja: "Hát te is napi ötért vigyázol két gyerekre!"
Még azt megérteném hogy az utazását álljam, szívesen tenném, de az hogy ő el akarja vinni a gyereket és még ezért fizessek, már nem veszi a be a gyomrom. Megkaptam, hogy smucig vagyok, rámcsukta a telefont.
Az a jogos,ha ezek után szóba sem állsz vele egy ideig!
Nálunk "ingyen" nyaral a gyerek,egyedül az útiköltség kerül pénzünkbe,amikor elvisszük,és vissza hozzuk...
Egy 1,5 éves gyerekre messze nem kell 5 rugót költeni egy hétvégén!! - vagy ez csak nálunk van így??
Másfél éves gyerekemet CSAK akkor hagynám ott egy napra, ha halaszthatatlan dolgom lenne.
Ott aludni nem engedném!!!!
AZ, hogy ő látni szeretné az unokát és ezért még pénzt is kér????
Gondolom nem azért kért pénzt, hogy enni tudjon venni a picinek, hanem úgymond a "felvigyázásért"
KÖNYÖRGÖM!
Milyen nagymamák vannak mostanában???
Az én anyósom kibírja, hogy évente 2X látja a gyerekeket!
:( :(
Anyukám még gyalog is jönne megnézni a piciket...
Ezek után nem adnám oda fél napra sem, még ha rá lennék szorulva akkor sem! Vinném magammal inkább!
SŐT!
Fel sem hívnám, hiszen ő tette rád a telefont!
A férjemmel pedig megbeszélném a dolgot!
Remélem, hogy ő majd melléd áll és nem az anyukájának ad majd igazat!!!
És ez nagymamának meri nevezni magát?
Én olcsó bébiszitternek nevezném....
Én a helyedben lemondanám a hétvégét. Ez a nő nem normális. Pofám leszakad, mik vannak :)))))))
Ha enyém ilyet mondana, akkor az lenne a válaszom, hogy köszi de akkor hagyjuk a hétvégét, keressen magának más szórakozást.
Én olcsó bébiszitternek nevezném....
Én meg elég drága bébiszitternek:DD'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!