Csak nekem van ilyen utalatos testverem? Ugye nincs igaza!?
Véleményem szerint azért viselkedik így, mert segget csináltál a szádból. Ők valamiért "meg akarnak óvni" a sráctól, te erre a könnyebbik utat választottad és engedtél (szakítottál). Majd el akarsz bújni a szüleid elől, hogy folytasd azt a kapcsolatot a hátuk mögött, amit előttük nem volt bátorságod. Ők megnyugodtak, hogy sikerült meggyőzniük, miközben valójában csak elbújsz előlük.
Hogy jogosan utálják a pasidat, nem tudom. Ellenben te nem viselkedsz gerincesen, ebből a szempontból van igaza. Nem azt akarja megszabni, kivel beszélsz csak gyakorlatilag átvered a családodat és ezért neheztel rád. Persze ez csak az én véleményem; adott esetben ezért én is berágnék.
"ha az egeszet lattad vagy attelted volna nem engemet neveznel gerinctelennek es mellettem allnal!"
Ha ebben ennyire biztos vagy, mi a kérdés? Én voltam a párod helyében, de a barátnőm nem hagyott el csak mert az anyjáék nem bírtak. Lehet, hogy ha a 6 évet elmeséled, akkor melletted állnék, de elképzelhető, hogy ha LÁTOM ezt a hat évet, ez nem lenne ilyen egyértelmű. Ez szimpla következtetés: induljunk ki abból, hogy a szüleid nem akarnak neked rosszat, elmondásod alapján a pasi makulátlan, ha ezek helytállóak, akkor kizárásos alapon te vagy, aki hibázik.
Feltételezem, nem állsz ki a pasidért csak hallgatsz. A srácnak sincs bátorsága odaállni az ősök elé, ezért menekültök. Ha a kezdetek kezdetén egyenesen beszéltek, a párod mára már összeszokhatott volna a családdal. Persze egy nagyon konzervatív falusi családban ez sokkal-sokkal keményebb menet, de te valójában úgy mégy szembe a szüleiddel, hogy a nyílt konfrontációt nem vállalod. Ezért nem is adnak a szavadra.
Persze ez még mindig az én véleményem, de nagyjából ez a klasszikus forgatókönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!