Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a testvérem haragja?...

Jogos a testvérem haragja? Fontos!

Figyelt kérdés

A nővérem 19 éves, 1 éve össze költözött a barátjával, akivel lassan 3 éve vannak együtt. Az eljegyzés is megvolt, nagyon jól alakul az élete,de velem valamiért nem akarja tartani a kapcsolatot. Amikor 16 éves volt, elvettem a cuccait. Pénzét, sminket, ruhákat, cipőket, mindent! De már bánom:( De nem akar nekem megbocsájtani. Facebookon is írtam neki, bejelöltem, flegmán válaszolt hogy ezek után felejtsem el, és letiltott. A vőlegénye se szeret engem, suliból is lógtam, csináltam dolgokat a családom és a nővérem kárára.

16L

2012. febr. 29. 14:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Már ne haragudj,de mit vársz?

Jogos a haragja!

2012. febr. 29. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:
13%

Általában irigység áll a háttérben, gyerekkori szeretethiány, féltékenység valamire.

Az a helyzet, hogy a ruha cipő és egyéb sz@rság elvétele, csak egy jó ürügy, hogy lekoptasson, nincs benne jóérzés, és könnyen teszi, neki jól alakult az élete.

Ha meghalna a vőlegénye, magára maradna, nem lenne ilyen f@sza neki sem.

2012. febr. 29. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Jogos a haragja, de idővel enyhülni fog. Nincs helyrehozhatatlan kapcsolat, ha mindketten helyre akarják hozni. Ő még nem akarja, tehát te se erőltesd. Idő kell meg távolság, aztán majd rendeződik. Vigyázz, hogy kevesebb legyen körülötted a balhé és egy kicsit a családod elvárásainak is próbálj megfelelni, mert úgyis rájuk szorulsz, amikor minden kötél szakad. Üdv.
2012. febr. 29. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Jogos a haragja, de szerintem igazán megbocsáthatna már. Végül is testvérek vagytok, semmi értelme még mindig haragudnia. Főleg, ha te is megbántad. Már felnőtt, a gondolkodása is felnőhetne.
2012. febr. 29. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

jaj már, ilyeneket mindenki csinál, akinek nővére van. hülyeség ezért haragudni

30N

2012. febr. 29. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Amit a 2. ír, az hülyeség! A nővérednek teljesen jogos a haragja, Te is azt írod, hogy milyen szemét voltál vele, akkor mit vársz?
2012. febr. 29. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

dehogy jogos a haragja! testvéri szeretetnek nagyobbnak kell lennie,mint az,hogy elveszem a ruháját.az emberek gyakran csinálnak olyan dolgokat,amit kesobb megbánnak.még a felnottek is,nem hogy a tinik.a novered elfelejtette,h o is volt tini es hogy o is csinalt hulyesegeket.

valos szinuleg a novered azért ilyen veled,mert neki most neki tok happy az élete,ilyenkor le van sz@rva a másik ember.

szerintem irj neki FBn és kerdezd meg,h azert e haragszik rad,mert ezeket a dolgokat muvelted,ird meg,h megbántad.ha erre is flegman valaszol azert ird meg neki,h leszallhatna a magas lorol,mert te mar megbantad,bocsanatot kertel,de sz@rik rád.csak ne felejtse el,hogy eljon majd az az ido is,amikor neki lenne szuksege rad.akkor majd te is legyel ilyen vele?hogyan lesz kepe majd utanad sovarogni?mert eljonn majd az az ido is.egyszer fenn,egyszer lenn!

2012. febr. 29. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
az,fészbúk, csak az
2012. febr. 29. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Jogos. Én is csináltam ilyeneket a nővérem cuccaival és haragudott rám akkor. Aztán felnőttem és mikor látta, hogy már nem vagyok egy "hülye tini" akkor elkezdett velem újra barátkozni. Most megint nagyon jóban vagyunk és örülök, hogy megbocsájtott.

De hagyjad a FBot. Hívd fel, írj neki levelet, menj át személyesen. Kérj bocsánatot. Lássa azt, hogy te megváltoztál és szereted őt

2012. febr. 29. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem sem jogos. Maximum egy kicsit. Én sem hánytorgatom fel a húgomnak, hogy anno csenegette a cuccaimat, a nőverem sem hogy én tettem ezt vele. Ezek amolyan nagylányos holmik, azért érdekesek. Nővérem anyukámét tesztelte le.

Majd ha mindketten felnőttök, rájön hogy mi a külömbség a valós sérelem és a gyerekcsíny között. Lehet csak akkor amikor az ő lánya cuppanik rá a sminkcuccra :)

Türelem!

21l (5-5év a korkülömbség a tesóim között.)

2012. febr. 29. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!