Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a testvérem haragja?...

Jogos a testvérem haragja? Fontos!

Figyelt kérdés

A nővérem 19 éves, 1 éve össze költözött a barátjával, akivel lassan 3 éve vannak együtt. Az eljegyzés is megvolt, nagyon jól alakul az élete,de velem valamiért nem akarja tartani a kapcsolatot. Amikor 16 éves volt, elvettem a cuccait. Pénzét, sminket, ruhákat, cipőket, mindent! De már bánom:( De nem akar nekem megbocsájtani. Facebookon is írtam neki, bejelöltem, flegmán válaszolt hogy ezek után felejtsem el, és letiltott. A vőlegénye se szeret engem, suliból is lógtam, csináltam dolgokat a családom és a nővérem kárára.

16L

2012. febr. 29. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem kértem még tőle bocsánatot. Nem kis holmik voltak, 12.000 forintos cipő, 7000 forintos nadrág, tornacipők (ilyen kis virágosak, stb.)
2012. febr. 29. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:

"jaj már, ilyeneket mindenki csinál, akinek nővére van. hülyeség ezért haragudni"

Nem igaz. Tőlem a húgaim soha nem loptak semmit.

Kérdező, a nővéred haragja jogos. Ne csodálkozz.

2012. febr. 29. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Most írod, hogy nem kértél még tőle bocsánatot, értékes dolgokat loptál el, meg ki tudja még mit csináltál, akkor nem értem, hogy mit vársz??
2012. febr. 29. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Anyukámnak van egy nővére (7 év van köztük) ők amióta az eszemet tudom nem jönnek ki.A látszat persze megvan a nagy boldog szerető családról,de semmi mély dolog nincs köztük.

Anyu nővére a mai napig (50-57 évesek) azt hánytorgatja fel,hogy neki anya miatt mennyi buliról le kellett mondania,mert a nagyszüleim anyut a nővérére bízták.

Szóval hiába jogos (jelenleg) a nővéred haragja,lehet hogy vannak a háttérben olyan dolgok,amikről nem tudsz,ő nem mondja el,és egyszerűbb ilyen piti dolgokra kenni.

Ha valaha volt jó kapcsolat köztetek,akkor szerintem idővel megbékél,de lehet hogy mindig is lesz vmi problémája.(Lásd.Anyám meg a nővére)

2012. márc. 4. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!