Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az öledbe hullana egy...

Ha az öledbe hullana egy bizonyos összeg, mit tennél vele? Szétosztanád a családban vagy a saját dolgaidat fizetnéd ki belőle?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel találtunk egy pénztárcát, benne 1000 euróval. Nem volt a tárca mellett se név se iratok. Elfeleztük. (barátnőméket ki akarták rúgni az albérletből, ez az összeg mentette meg őket).

Mi a párommal kifizettük az adósságainkat és a maradékot karikagyűrűre költöttük.

A szüleim ki voltak akadva, hogy miért nem adtunk nekik a pénzből. Mert apu elszórná (vagy drága műszaki cikkre vagy borra költené), anyu meg nem fogadta volna el.

2012. márc. 19. 10:32
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
33%
Sok eszetek van tényleg, hogy 85 ezret kidobtok gyűrűre... Szépdolog a házasság, de szerintem ez akkor is pazarlás. Inkább fognám a pénzt, ha van tartozás, azt kifizetem és a többit meg szépen félretenném, amennyiben valamelyik közeli családtagom nem lenne rászorulva egy kis anyagi segítségre, nem hinném, hogy bárkinek is tudnia kéne róla. Én se faggatok másokat, hogy honnét a pénze...
2012. márc. 19. 12:38
 32/49 anonim ***** válasza:

miért nem lehet egy gyűrű szép és drága!

A miénk 150ezer volt és akkor?ha ők arra akarták költeni akkor mi van!

Én se kerestem volna a gazdáját mert:

Egyszer találtama boltba a kosárba hagyva egy pénztálcát kinyitottam volt benne kb 150ezer ft akkor volt 10.-körül gondolom a havi fizetés volt!Oda adtam a pénztáros nőnek aki a pénztár alá rakta!Kimentem vártam anyumat!Majd kijött egy hölgy a boltból és látta amikor odaadtam a pénztárcát a pénztárosnak,de azt is látta hogy utána a hölgyike betette a saját táskájába!Szóval ennyit az egészről!

2012. márc. 19. 12:45
 33/49 anonim ***** válasza:
Amikor bemondták a rádióban,akkor kérték a pénzre jelentkezőket,hogy pontosan mondják meg,hogy hányas számú helyijáraton veszíthette el,illetve az összeget.A rádiósok csak annyit mondtak be,hogy kerek az összeg,de nem olyan szokványos kerek,és egy helyi járaton találták.Nem nagy városban élek,így viszonylag könnyű dolguk volt a rádiósoknak.
2012. márc. 19. 12:46
 34/49 A kérdező kommentje:

A miénk még az olcsó gyűrű kategóriába tartozik.

A legolcsóbb pár 65 E ft lett volna, egy vékony kis arany karika. Ennél szebbet és tartósabbat akartunk.

2012. márc. 19. 12:56
 35/49 A kérdező kommentje:

Épp tegnap ment a tévében egy műsor, ami az esküvőkkel foglalkozott

A karika gyűrűkre átlagosan 150-200 E ft-t költenek a magyarok...

2012. márc. 19. 12:57
 36/49 anonim ***** válasza:
32%

31-es válaszoló!

Mi közöd hozzá, hogy mennyit költenek gyűrűre? És úgy egyáltalán.. Mi közöd hozzá, hogy mire költik és miért nem tettek félre? Segítek. SEMMI!

2012. márc. 19. 12:58
 37/49 anonim ***** válasza:
0%
Milyen kérdésre? Nem volt ilyen kérdés már ne is haragúdj...
2012. márc. 19. 13:04
 38/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mióta számít az, hogy a másik mit csinál.

Ha 1000 emberből csak én vagyok a balek, aki nem teszi el a pénzt, akkor sem fogom magam rosszul érezni.

Nyugtatgathatjátok magatokat azzal, hogy más is elrakná. Ha a lelkiismereteteknek ennyi elég, akkor hajrá, kincskeresésre fel.

2012. márc. 19. 13:09
 39/49 A kérdező kommentje:

Addig amíg én se kapnám vissza amit elvesztettem, én miért adjam vissza másnak?

Hogy ettől jobb ember leszek és nyugodtabban alszom? Lehet.

De amikor a csekkeket kell befizetni, ezzel nem sokra megyek. Bocs.

2012. márc. 19. 13:16
 40/49 anonim ***** válasza:
Azért télleg fura hogy egymás után találnak 2x is nagy összeget....
2012. márc. 19. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!