Ha az öledbe hullana egy bizonyos összeg, mit tennél vele? Szétosztanád a családban vagy a saját dolgaidat fizetnéd ki belőle?
Barátnőmmel találtunk egy pénztárcát, benne 1000 euróval. Nem volt a tárca mellett se név se iratok. Elfeleztük. (barátnőméket ki akarták rúgni az albérletből, ez az összeg mentette meg őket).
Mi a párommal kifizettük az adósságainkat és a maradékot karikagyűrűre költöttük.
A szüleim ki voltak akadva, hogy miért nem adtunk nekik a pénzből. Mert apu elszórná (vagy drága műszaki cikkre vagy borra költené), anyu meg nem fogadta volna el.
miért nem lehet egy gyűrű szép és drága!
A miénk 150ezer volt és akkor?ha ők arra akarták költeni akkor mi van!
Én se kerestem volna a gazdáját mert:
Egyszer találtama boltba a kosárba hagyva egy pénztálcát kinyitottam volt benne kb 150ezer ft akkor volt 10.-körül gondolom a havi fizetés volt!Oda adtam a pénztáros nőnek aki a pénztár alá rakta!Kimentem vártam anyumat!Majd kijött egy hölgy a boltból és látta amikor odaadtam a pénztárcát a pénztárosnak,de azt is látta hogy utána a hölgyike betette a saját táskájába!Szóval ennyit az egészről!
A miénk még az olcsó gyűrű kategóriába tartozik.
A legolcsóbb pár 65 E ft lett volna, egy vékony kis arany karika. Ennél szebbet és tartósabbat akartunk.
Épp tegnap ment a tévében egy műsor, ami az esküvőkkel foglalkozott
A karika gyűrűkre átlagosan 150-200 E ft-t költenek a magyarok...
31-es válaszoló!
Mi közöd hozzá, hogy mennyit költenek gyűrűre? És úgy egyáltalán.. Mi közöd hozzá, hogy mire költik és miért nem tettek félre? Segítek. SEMMI!
Nem tudom, mióta számít az, hogy a másik mit csinál.
Ha 1000 emberből csak én vagyok a balek, aki nem teszi el a pénzt, akkor sem fogom magam rosszul érezni.
Nyugtatgathatjátok magatokat azzal, hogy más is elrakná. Ha a lelkiismereteteknek ennyi elég, akkor hajrá, kincskeresésre fel.
Addig amíg én se kapnám vissza amit elvesztettem, én miért adjam vissza másnak?
Hogy ettől jobb ember leszek és nyugodtabban alszom? Lehet.
De amikor a csekkeket kell befizetni, ezzel nem sokra megyek. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!