Bankszámlámon van egy bizonyos összeg, de nem tudom levegyem-e?
Basszus ez komoly?? AZtak_rva hogy lehúztak titeket a kcsg diákmunkacégek!!
Kőkemény jutalékot kapnak az axa ügynökeitől utánatok!!! Ráadásul azta pénzt soha nem látod sőt, kérdés ki tudsz e belőle lépni!!!
Durva...
"A bankszámlákra az államcsődnek nincs hatása."
Fiam, te nagyon hü*lye vagy!
Ülj le!!
A magánynyugdíj kérdést szerintem nem kéne idekeverni. Sz@r dolog, de megtörtént....sokan nem kaptak belőle egy forintot sem. Ha nagyon akartál volna, átléphettél volna máshova is.
A bankszámla az más kérdés. Ha nem érzed biztonságban náluk a pénzedet, akkor nyissál máshol egy másik számlát, utald át az összeget és szüntessed meg az axánál.
Ámbár nekem is van az axánál számlám, én meg vagyok elégedve velük. Nem elhanyagolandó szempont, hogy nincsen havidíj és az utalások ingyenesek. Ha összehasonlítod más bankok kondícióival, lehet hogy nem találsz jobbat.
Mondjuk ezt nem állítom 100%-ra, mert nekem nincs havi fix bevételem, munkabérem. De néztem magamnak más bankot is, az eredmény az lett, hogy havi 400-1200 Ft a számlavezetési díj, ha akarok internetbankot, stb.
Ha feltételezzük (nagyon bizarr feltételezés, ilyen még a 3. világbéli országokban sincs), hogy az állam ráteszi a kezét a számlákra, akkor nem csak az axa számlákra teszi rá, hanem az összesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!