Ha 100 millió lessz a bankszámlámon, és ez a pénz le van adózva mondjuk, akkor lehet belőle baj?
lecsukhatnak ennyi pénzért? és megkérdezhetik hogy honnan van? (nem tudnék válaszolni).
ha igen ki (rendőrség,apeh)? ja és nem vagyok magyar állampolgár de van magyar személyim, meg lakhelyem. ez menyit számít? ugy tudom hogy a külföldieket nem ellenőrizheti a magyar állam. a pénz kamatából elélhetnék?
külföldről jönne a pénz.
Remélem nem dőltél be valami kamu spamnek, hogy az amerikai/kóreai/afrikai nagybácsid meghalt autóbalesetben/repülőszerencsétlenségben az összes létező rokonával együtt és csak te vagy akinek a hatalmas vagyonát átutalhatják?
De előtte még fizess be 1 millát a költségekre...
Be ne dőlj!!
Amúgy lecsukni nem fognak. Maximum nyomozni kezdenek, nem feltétlenül tőled kérdezik meg, hanem utána járnak honnan jött. Aztán ha kiderül, hogy a pénz piszkos és te tudtál róla, na akkor kerülsz bíróság elé... de szerintem legfeljebb lefoglalják a pénzt.
"ugy tudom hogy a külföldieket nem ellenőrizheti a magyar állam"
Hacsak nem vagy diplomata, akkor ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!