Ha rendelkeznétek tegyük fel 5 millió forinttal, akkor milyen vállalkozásba, jövedelmező folyamatba kezdenétek vele.!?
Apám mindig azt mondja, hogy akármilyen irányba halad a világ, akármi történik, az embereknek 3 dologra lesz mindig szükségük: kajára, lakásra, ruhára. Szerinte ha ezzel a három dologgal foglalkozol akkor nagyon mellé nem lőhetsz, lesznek jobb és rosszabb időszakok, de erre a háromra akármi történik lesz kereslet.
Az a baj hogy 5 millió forint egy vállalkozás beindításához szerintem picit kevés, de ha valamit mindenképpen próbálni kellene akkor én egy ingatlanközvetítő céget nyitnék.
Én cáfolnám az előttem szólót. Én is úgy gondoltam pár éve, hogy kajára mindig szükség lesz és csináltam egy éttermet. Akkorát buktam rajta, mint az állat, gyakorlatilag csődbe vitte az egész életem.
A helyzet a következő: min tud az ember spórolni válság idején? Kaján, ruhán, lakáson és még persze sok máson.
Én manapság semmilyen vállalkozásba nem mernék belevágni.
Köszönöm. Ételre meg ruhára gondoltam én is. Étellel, annyi gondom van, hogy én Győrben lakom és rengeteg, hegyén-hátán vannak a gyorsbüfék és éttermek.
Ruha üzlethez még mindig kevés sajnos a pénz.
Az ingatlanközvetítéssel, meg annyi gondom van, hogy nem rég voltam ingatlan érétékesítő, csak kiléptem. És a szerződés magába foglalja azt, hogy pár évig nem nyithatok irodát, kivéve ha nem fizetek az előző főnökömnek 1 000 000 ft-ot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!