Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás. Mit tegyek: hallgas...

Megcsalás. Mit tegyek: hallgassak vagy sem?

Figyelt kérdés

Párom megcsalt (4 éve vagyunk együtt, de letagadta a csajnak, azt mondta már csak ex vagyok), gyerekek vannak (egy pici és egy kicsi), megbocsátottam(azzal a feltétellel h minden kapcsolatot megszakít vele). Csaj elutazott pár hónapra külföldre.Észrevettem azonban,h leveleznek még, a csaj szereti,a párom hol így, hol úgy, de érzelmekkel viseltetik iránta.

Csapjak az asztalra, vagy inkább hallgassak, mondván: ha akar, úgyis felveszi vele a kapcsolatot, csak óvatosabban és nem fogok róla tudni.

Ti mit tennétek? ( én nem tudtam még dönteni, mert mindkettő mellett szól érv, ugyanakkor ne nézzen már hülyének)

2009. jún. 12. 14:36
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy nagyon jó barátom, kollégám esetét mesélném el Neked.

Nagyon fiatalon ismerkedett meg a feleségével, összeházasodtak, majd jöttek sorban a gyerekek (3). Egyszercsak a srác összejött egy csajszival. Tudott a családról és a gyerekekről is. A feleség leültette, és megkérdezte, hogy mit akar. Srác nem tudta, erre mondta neki, hogy akkor szép csendben költözzön el egy időre, beszélje meg a csajjal a dolgokat, döntse el végérvényesen mit akar, stb...

Srác ment albérletbe. A házasságáról annyit, hogy még a gyerekeik és a szüleik sem tudtak a szétköltözésről olyan csenben, kulturáltan intézték a dolgaikat. Boldog volt a pasi nagyon az új csajjal. 1 hónapig. Akkor rájött, hogy neki a felesége mellett a helye, és szüksége van a családjára. Ez volt 2 éve, azóta is gyönyörűen élnek.

Én csak tisztelni tudom feleségét, hogy ilyen kulturáltan tudta a dolgokat kezelni, nem szította a tüzet. És a végén elérte a célját, visszakapta a férjét, aki szerintem nagyon sokat tanult ebből az esetből.

2009. jún. 13. 10:49
 42/45 anonim ***** válasza:
92%
Az én férjem is megcsalt 23 év után,megmondani nem merte én jöttem rá.Feltételeket szabtam,de 1 hét után megkértem,hogy költözön el,nem érdemes emészteni magad.Én nagyon szerettem a férjem,de megalázni nem hagyom magam!Légy erős és kezd újra.Nekem nagy gyerekeim vannak akiket most jobban megvisel az apjuk viselkedése,mintha ez korrában megtörtént volna.
2009. jún. 13. 20:37
 43/45 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy alakul a helyzet? Jutottatok valami kompromisszumos megoldásra?
2009. jún. 16. 10:19
 44/45 A kérdező kommentje:

Otthagytam egyik reggel, mondtam neki, h találkozzunk, mert beszélnünk kell.

Elmondtam neki, h nem vagyok kíváncsi erre az egészre, ha akarja, csinálja, de ebben nem veszek részt.És ha MI kellünk neki, keressen.

Persze mondta, h nagyon szeret minket, még magyarázatot is adott, ami egyrészről lehet h csak egy újabb kitaláció, de akár igaz is lehet.

Mondtam neki, h akár így, akár úgy, tűnjön el ez a nő az életünkből. Ő megígérte.

Pár nap után hazamentem, azóta nincs hír a csajról és a kapcsolatunk is normalizálódott.

De azért én figyelek.... :)

2009. jún. 16. 14:01
 45/45 anonim ***** válasza:
Drukkolok Nektek!
2009. jún. 17. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!