Megcsalás. Mit tegyek: hallgassak vagy sem?
Párom megcsalt (4 éve vagyunk együtt, de letagadta a csajnak, azt mondta már csak ex vagyok), gyerekek vannak (egy pici és egy kicsi), megbocsátottam(azzal a feltétellel h minden kapcsolatot megszakít vele). Csaj elutazott pár hónapra külföldre.Észrevettem azonban,h leveleznek még, a csaj szereti,a párom hol így, hol úgy, de érzelmekkel viseltetik iránta.
Csapjak az asztalra, vagy inkább hallgassak, mondván: ha akar, úgyis felveszi vele a kapcsolatot, csak óvatosabban és nem fogok róla tudni.
Ti mit tennétek? ( én nem tudtam még dönteni, mert mindkettő mellett szól érv, ugyanakkor ne nézzen már hülyének)
Valamilyen szinten voltam én is ebben a szituban vagy vagyok is.
Az elsö kérdés tudnál-e asztalra csapás nélkül lenni? èn pl eldöntöttem hogy nem csapok aztán 3 nap után már annyira emésztett a dolog hogy csaptam.
A másik van-e konkrét bizonyítékod, hogy tényleg tartják a kapcsolatot? Mert ha nem akkor könnyen letagadja és még te maradsz a rossz szerepében is.
Gondold át, mit nem adsz meg a férjednek, amit más nőben keres/talál? Esetleg kérdezd meg őt magát. Ki van most az első helyen a családban neked: a férjed vagy a gyerekek? Mi változott benned azóta, hogy összejöttetek és nagy volt a szerelem?
A megcsalás egy reakció egy állapotra. Nem tudom, milyenre, de kezd magaddal mindenképpen, magaddal érheted el a legtöbb eredményt. A férjed csak akkor változik meg, ha akar, te nem tudod befolyásolni. Magadat viszont igen.
Ha erre a megcsalásra te jöttél rá, nem pedig más világosított fel, akkor szerintem nem kéne az asztalra csapni, hanem várakozó álláspontra helyezkedni, és megnézni, hogy vajon csak levelezés van-e, az milyen gyakran, vagy majd ha hazajön a csaj, akkor újra visszajár hozzá. Azt én is valószínűnek látom, hogy ha elkezdesz vele veszekedni, asztalra csapkodni stb., akkor egyrészt tovább csinálja, csak óvatosabban, esetleg még pont te "lököd" a csaj karjai közé.
Szóval én figyelnék, résen lennék, aztán meglátnám, mi változik, milyen irányba.
Jaj, és persze köszi a válaszokat!
Az unatkozó lepontozó meg menjen már máshova, ha teheti. Köszi.
A gyerekek miatt azért nem akarok lelépni, mert a lánya nagyon imádja. Félek, nem értené meg.(3 éves)
Lenne hova mennem, lehet h egy időre érdemesebb lenne, h megtudja, mi is az, ha "elveszít" minket...?
Nem tudom....
Hát, itt mindenki türelemre és várakozásra buzdít. Na én nem tudnék várni, mert közbe felemészteném magam. Én azonnal kiborítanám a bilit. Úgy döntöttél, hogy megbocsátasz neki, ha lezárja a kapcsolatot a másik nőcivel. Hát tudasd vele, hogy mivel még most is leveleznek, válasszon. Téged hülyének néz, és kihasznál.
Keresheted magadban a hibákat, lehet ez a reakciója az elhanyagolásra, de könyörgöm, egy pasi is lehetne türelmes, és megértő, nem kéne megcsalnia mindjárt. Vagy ha nem működik veled a házasság, akkor ne megcsaljon, hanem mérlegeljen, és váljon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!