Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás. Mit tegyek: hallgas...

Megcsalás. Mit tegyek: hallgassak vagy sem?

Figyelt kérdés

Párom megcsalt (4 éve vagyunk együtt, de letagadta a csajnak, azt mondta már csak ex vagyok), gyerekek vannak (egy pici és egy kicsi), megbocsátottam(azzal a feltétellel h minden kapcsolatot megszakít vele). Csaj elutazott pár hónapra külföldre.Észrevettem azonban,h leveleznek még, a csaj szereti,a párom hol így, hol úgy, de érzelmekkel viseltetik iránta.

Csapjak az asztalra, vagy inkább hallgassak, mondván: ha akar, úgyis felveszi vele a kapcsolatot, csak óvatosabban és nem fogok róla tudni.

Ti mit tennétek? ( én nem tudtam még dönteni, mert mindkettő mellett szól érv, ugyanakkor ne nézzen már hülyének)

2009. jún. 12. 14:36
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem szólj neki.Ezzel a viselkedéssel csak megaláz,visszaél a jóindulatoddal.Ne hagyd magad.
2009. jún. 12. 14:41
 2/45 anonim ***** válasza:
90%

Valamilyen szinten voltam én is ebben a szituban vagy vagyok is.

Az elsö kérdés tudnál-e asztalra csapás nélkül lenni? èn pl eldöntöttem hogy nem csapok aztán 3 nap után már annyira emésztett a dolog hogy csaptam.

A másik van-e konkrét bizonyítékod, hogy tényleg tartják a kapcsolatot? Mert ha nem akkor könnyen letagadja és még te maradsz a rossz szerepében is.

2009. jún. 12. 14:42
 3/45 anonim ***** válasza:
49%

Gondold át, mit nem adsz meg a férjednek, amit más nőben keres/talál? Esetleg kérdezd meg őt magát. Ki van most az első helyen a családban neked: a férjed vagy a gyerekek? Mi változott benned azóta, hogy összejöttetek és nagy volt a szerelem?

A megcsalás egy reakció egy állapotra. Nem tudom, milyenre, de kezd magaddal mindenképpen, magaddal érheted el a legtöbb eredményt. A férjed csak akkor változik meg, ha akar, te nem tudod befolyásolni. Magadat viszont igen.

2009. jún. 12. 14:44
 4/45 anonim ***** válasza:
51%

Ha erre a megcsalásra te jöttél rá, nem pedig más világosított fel, akkor szerintem nem kéne az asztalra csapni, hanem várakozó álláspontra helyezkedni, és megnézni, hogy vajon csak levelezés van-e, az milyen gyakran, vagy majd ha hazajön a csaj, akkor újra visszajár hozzá. Azt én is valószínűnek látom, hogy ha elkezdesz vele veszekedni, asztalra csapkodni stb., akkor egyrészt tovább csinálja, csak óvatosabban, esetleg még pont te "lököd" a csaj karjai közé.

Szóval én figyelnék, résen lennék, aztán meglátnám, mi változik, milyen irányba.

2009. jún. 12. 14:45
 5/45 anonim válasza:
81%
huha. nehez helyzetben vagy:S gondolom a gyerekek miatt szoba se jon hogy kirakd a hapsit. eleg nagy szemetseg amit muvel, de egyelore nem szolnek rola hogy tudom, csak csondben felkeszulnek,elkezdenek penzt felretenni es szervezni az elkoltozest... es amikor mar megtehetem, ultimatumot adnek neki, valasszon, ki a fontosabb... megvaltozni ugyse fog, azt meg nem nezheted evtizedeken at, hogy a csaj vissza-visszajon az eletebe... bizonytalansagban nem lehet elni, az a yerekeknek se jo
2009. jún. 12. 14:45
 6/45 A kérdező kommentje:
Az önemésztés stimmel. Nehéz tündérkedni itthon, mikor reggel látom, milyen levelezés ment este vagy reggel.(kvázi hülyének vagyok nézve)Ja és közben a szemembe hazudik, h már nem leveleznek....
2009. jún. 12. 14:48
 7/45 A kérdező kommentje:
Magamban már tartottam önvizsgálatot, és tudom h elég ideges voltam a várandósságom idején, akkor kezdődött a dolog. Ezért próbálok most már (vagy későn?)tök normális lenni, megadni neki mindent - nyugalmat, társaságot, vigaszt, no és persze az ágyban is (ezzel semmi gond nincs, sem minőségileg, sem mennyiségileg).
2009. jún. 12. 14:50
 8/45 A kérdező kommentje:

Jaj, és persze köszi a válaszokat!

Az unatkozó lepontozó meg menjen már máshova, ha teheti. Köszi.

A gyerekek miatt azért nem akarok lelépni, mert a lánya nagyon imádja. Félek, nem értené meg.(3 éves)

Lenne hova mennem, lehet h egy időre érdemesebb lenne, h megtudja, mi is az, ha "elveszít" minket...?

Nem tudom....

2009. jún. 12. 14:55
 9/45 anonim válasza:
91%
Mas az, ha valaki hirtelen felindulasbol "felrek ur" es mas, amikor hosszabb ideig van egy masik no, raadasul nem is teljesen csak szexualis jellegu a dolog, hiszen irtad, hogy erzelmekkel viseltetik iranta, a csajszi meg egyenesen szereti... ez mar ellenfel, nem egy mulo szeszely, okosan kell csinalni, ezen a ponton szerintem már nagyon konnyen elveszitheted ot, foleg ha pataliat csapsz. Az ultimatum azert jo, mert attol megijedne, es ha nyugodtan, kiborulas nelkul a szemebe tudod mondani hogy valasszon, tobb eselyed van, hisz jobb a poziciod, tobbek kozt a gyerekek miatt is. De ez csak akkor megy, ha latja hogy nem bloffolsz, mert ha tudja h ugyse lenne hova menjel, nem fog komolyan venni.
2009. jún. 12. 15:00
 10/45 anonim ***** válasza:
75%

Hát, itt mindenki türelemre és várakozásra buzdít. Na én nem tudnék várni, mert közbe felemészteném magam. Én azonnal kiborítanám a bilit. Úgy döntöttél, hogy megbocsátasz neki, ha lezárja a kapcsolatot a másik nőcivel. Hát tudasd vele, hogy mivel még most is leveleznek, válasszon. Téged hülyének néz, és kihasznál.

Keresheted magadban a hibákat, lehet ez a reakciója az elhanyagolásra, de könyörgöm, egy pasi is lehetne türelmes, és megértő, nem kéne megcsalnia mindjárt. Vagy ha nem működik veled a házasság, akkor ne megcsaljon, hanem mérlegeljen, és váljon el.

2009. jún. 12. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!