Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás. Mit tegyek: hallgas...

Megcsalás. Mit tegyek: hallgassak vagy sem?

Figyelt kérdés

Párom megcsalt (4 éve vagyunk együtt, de letagadta a csajnak, azt mondta már csak ex vagyok), gyerekek vannak (egy pici és egy kicsi), megbocsátottam(azzal a feltétellel h minden kapcsolatot megszakít vele). Csaj elutazott pár hónapra külföldre.Észrevettem azonban,h leveleznek még, a csaj szereti,a párom hol így, hol úgy, de érzelmekkel viseltetik iránta.

Csapjak az asztalra, vagy inkább hallgassak, mondván: ha akar, úgyis felveszi vele a kapcsolatot, csak óvatosabban és nem fogok róla tudni.

Ti mit tennétek? ( én nem tudtam még dönteni, mert mindkettő mellett szól érv, ugyanakkor ne nézzen már hülyének)

2009. jún. 12. 14:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a párod már rég nem a párod, és csak egy vicc a kapcsolatotok, nem kell az asztalra csapni, csak különválsz tőle, és kész, ugyanis ha hisztit csinálsz belőle, azt a gyerekek sínylik meg, azt meg nem teheted meg velük szemben. Te már anya vagy elsősorban és csak másodsorban társ, a gyerekekre gondolj először.
2009. jún. 12. 15:15
 12/45 anonim ***** válasza:
54%

Nyilván lelépni a legkönnyebb. Elromlott a mosógép? Vegyél újat! Megcsal a társad? Keress újat!

Küzdj a szerelmedért. Mond el neki, hogyan érzel a dologgal kapcsolatosan. Menjetek el tanácsadóhoz. Ne hagyd magad. Jobb vagy! Most éppen valami sántít, de használj ki minden lehetőséget arra, hogy visszaszerezd a férjedet.

2009. jún. 12. 15:24
 13/45 A kérdező kommentje:

Pont ez a gondom, h a gyerekekre gondolok először, illetve a nagyobbra ( a pici még nem fogná fel h nem élünk együtt, csak később), ő nagyon szereti az apját.

Talán az ő szempontjából lenne jobb egy ilyen látszatházasság, ha megoldom veszekedés nélkül. Vagy nem?

Fene se tudja...

Azt én is érzem és tudom, bár nem kicsit szar, hogy ez a kapcsolat már kuka. Mikor lefeküdt a csajjal, akkor hol volt az a fene nagy családszeretet, és "gyermekeim anyja"...?Mikor letagadta, h együtt élünk...?

2009. jún. 12. 15:26
 14/45 anonim ***** válasza:
95%

szia!

itt vagy még?

én is voltam ilyen helyzetben, borzalmas:(

vagy kérdezz rá (ne asztalra csapva), de azért kérd számon

vagy pedig egy pár napra menjetek el a babákkal, ha van ehhez erőd, akkor megtudja, mit veszíthet.

egyébként ő mit mond: szerelmes abba a másikba? mondjuk még az is elmúlhat....

de szerintem csak az izgalmat értéklei benne....barom férfiak!!!!!!

kitartás!!!!

2009. jún. 12. 15:29
 15/45 A kérdező kommentje:

Küzdök/küzdenék én érte...

De ha egyszer ő az, aki félrement?(én is annak a híve vagyok, ha más kell neki, legalább zárná le velem előtte)

A baj szerintem az, hogy már vagy 2-3 hete rendeződtek a dolgaink, olyanok vagyunk, mint egy álompár, gondoltam volna h lekoptatja a csajt.

De nem. Csak annyira jutott(ma reggel), hogy majd megbeszélik kapcsolatuk "hogyan továbbját" négyszemközt, ha hazajön a csaj.

Van itt még _miért_ küzdeni?

2009. jún. 12. 15:31
 16/45 anonim ***** válasza:
94%

Látszatkapcsolat? Ne tedd! Egy életed van ezt ne hagyd tönkremenni még a lányod miatt sem.

Ha van hová menned az jó. Én a helyedben leülnék vele higgadtan és megkérdezném mik a tervei mert ez így NEM MEHET TOVÁBB. Ha hajlandó elmenni családterapeutához, vagy végleg leszámolni a másik nővel, akkor adnék neki esélyt, ha nem akkor próbálnék új életet kezdeni mert így annak adok esélyt h végre találok olyan társat aki megbecsül.

2009. jún. 12. 15:33
 17/45 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, én egy ilyen látszatházasságban nőttem fel, NEM JÓ!

És a kicsi is felfogja, ezzel ne takarózz, attól, hogy kicsi, nem hülye, nem süket, nem vak.

2009. jún. 12. 15:35
 18/45 A kérdező kommentje:

15:29: és Neked mi lett a vége? Hallgattál vagy patáliáztál?

Megjegyzem: veszekedni nem akarok, legfeljebb itthagyni. Rövidebb vagy hosszabb időre. De akkor meg talán mi távolodunk el annyira, hogy inkább a csaj felé hajlik majd.

Túl sok a "ha".... :)

2009. jún. 12. 15:37
 19/45 A kérdező kommentje:
Persze, természetesen nem vak, meg hülye, csak 4 hónapos még. Ezért értettem így, hogy őt nem viselné meg úgy az apjától való elválás, mint a nagyobbat.
2009. jún. 12. 15:41
 20/45 anonim ***** válasza:
93%

15.29-es vagyok

mi még most is iszzuk a levét

háát, valahol a kettő között...nálam az nem működik, hogy hallgatok

én elmentem a babánkkal pár napra, iszonyú nehéz volt

nem tudom, hogy jó volt-e vagy nem, néha azt érzem, igen, ez kellett, néha azt, hogy nem...nem tudom...talán inkább az igen felé húzok

szerintem nyíltan kérdezd meg, ahogy mások is írták, hogy mi a terve veled és a családjával...esetleg felvázolhatod neki a jövőbeni lehetőségeket...én ezt tettem

jó lenne, ha tudnék segíteni...

2009. jún. 12. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!