Mikor késő már gyereket vállalni?
Sziasztok!
Tudom nagyon sok mindentől függ egy gyerekvállalás, biztos háttér,munkahely, nem utolsó sorban hogy mindkét fél akarja.
Mégis úgy gondolom, ha az ember akar, mindig tud kifogást keresni, hogy miért korai még.
-Ha nincs lakás, akkor azért (mai világban nem is egyszerű)
- Ha van lakás (sok a hitel, egy fizetés arra megy szinte)
- Albérletbe ne jó, mert bármikor költözni kell (tulaj eladja a lakást stb)
Ha mindent számba vetnék, tényleg sose lehetne gyereket vállalni.
Viszont ketyeg a biológiai óra, s még mindig semmi, még tervben sem.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye, mennyi az a minimum-maximum életkor nőknél, férfiaknál egyaránt,amikor már jó lenne a baba.
Amikor beáll a klimax.
Akkor má mindegy
Mindenkinél máskor. Egy nőnek igazán akkor késő, mikor már változó korba lép, és már biológiailag képtelen.
Én mondjuk úgy gondolom, közel 40 évesen és afölött nem túl nyerő, de vannak elegen, akik ekkor szülnek.
Ezert van az, h egyes nok a penzre mennek, igy tudnak mar 25 evesen is szulni.
Szerintem 35 folott mar keso.
45 fölött már eléggé későn van, szerintem az ideális kor 25-30 között van, a regenerálódás sem elhanyagolható szempont.
a munkahelyet kihagytad, az is van annyira fontos, mint a lakás
Írtam a munkahelyet az első mondatban. :)
Akkor 28 évesen még nem vagyok elkésve. :)
Komoly kapcsolatban élek, mindketten dolgozunk. Saját lakás nincs. S ugye a munkahelyet se lehet készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!