Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak itthon vagyok neki jó?

Miért csak itthon vagyok neki jó?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a barátommal, egy éve együtt élünk.A kapcsolatunk elején sokszor előfordult hogy elhívott,elvitt magával ha haverjaival bulizni ment,nagyon sok közös programot csináltunk stb.

Azóta hogy összeköltöztünk tulajdonképpen csak itthon vagyok a barátnője,el nem visz magával sehova,együtt maximum akkor megyünk ha egy irányba van dolgunk de akkor is még a kezemet se fogja meg.Egy egyetemre járunk,de közölte hogy nem szeretné ha csak úgy odamennék hozzá ha meglátom. De itthon bújik,puszilgat,szeretget stb.

Nekem ez így nagyon rossz,ha tudnám hogy ez már így marad biztos véget vetnék ennek a kapcsolatnak bármennyire is szeretem.

Szerintetek menthető?Mit kéne tennem?

2012. márc. 18. 13:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ha felhozom a témát akkor egyből azzal jön hogy én milyen hülyeségeket beszélek és miért kell ilyeneket beképzelnem csak engem szeret stbstbstb.

Azt hiszem ma megmondom neki,hogy vagy változtasson ezen vagy vége.

2012. márc. 18. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Na és mitörténik ha oda merészelsz menni ő nagyságához az egyetemen? Kipróbáltad már? Na akkor dobd ki mikor ezért hisztizik s üvöltve próbálja bizonygatni, hogy te szenvedsz hülye halucinációkban!
2012. márc. 18. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Most őszintén, mégis mit mondana? Igen cicám, igazad van, keresem az utódodat, nem akarok veled mutatkozni? Ugyan. Palira vesz, és még meg is győz arról, hogy hülyeségeket képzelsz be.
2012. márc. 18. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Lelépni tőle.Szégyell téged,hogy nem mehetsz oda hozzá?nem visz sehová?Mondd meg neki nem házvezető nőnek szegődtél.
2012. márc. 18. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nagyon gáz, nem becsül meg Téged! Mi az, hogy ne menj oda hozzá? Ha otthon jó vagy neki, akkor mások előtt is légy az. Én a helyedben keresnék mást, az előző barátom kb ugyanezt csinálta.(Nem dicsekedésnek szánom, csak a különbség miatt: a mostani barátom egy olyan egyetem olyan karára jár, ahol a lányoktól híresen 'irtóznak', mégsem szégyell például velem beülni egy előadásra, ha nekem épp nincs mit csinálnom...)
2012. márc. 18. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok és én se értem miért pontoztak le...

nekem amúgy olyanom volt aki nem vette fel a telefont a haveri/baráti körében ha én hívtam telefonon, meg csomó mindenkinek el sem mondta h járunk és volt olyan barátja (akivel kb. 10 éve ápolt nagyon jó baráti kapcsolatot) aki csak a szakítás után tudta meg hogy egyáltalán együtt voltunk :) pedig nincs rajtam semmi szégyellnivaló, csak éppen a haveri körben is volt egy csaj akit már a szakításunk előtt jóval megkörnyékezett.

2012. márc. 18. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:

mentsd a becsületedet, és előzd meg a bajt, szarvazd fel nyíltan a hülyegyereket aztán dobd ki azzal, hogy sose volt vele jó az ágyban 4 évig, és meguntad.

Biztos hogy nem véletlenül fordult ki magából és teszi a hülyét ennyi idő után és tagad meg nyilvánosan. Pedig ennyi idő után őszinteséget érdemelnél.

2012. márc. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!