Miért csak itthon vagyok neki jó?
Négy éve vagyunk együtt a barátommal, egy éve együtt élünk.A kapcsolatunk elején sokszor előfordult hogy elhívott,elvitt magával ha haverjaival bulizni ment,nagyon sok közös programot csináltunk stb.
Azóta hogy összeköltöztünk tulajdonképpen csak itthon vagyok a barátnője,el nem visz magával sehova,együtt maximum akkor megyünk ha egy irányba van dolgunk de akkor is még a kezemet se fogja meg.Egy egyetemre járunk,de közölte hogy nem szeretné ha csak úgy odamennék hozzá ha meglátom. De itthon bújik,puszilgat,szeretget stb.
Nekem ez így nagyon rossz,ha tudnám hogy ez már így marad biztos véget vetnék ennek a kapcsolatnak bármennyire is szeretem.
Szerintetek menthető?Mit kéne tennem?
Ha felhozom a témát akkor egyből azzal jön hogy én milyen hülyeségeket beszélek és miért kell ilyeneket beképzelnem csak engem szeret stbstbstb.
Azt hiszem ma megmondom neki,hogy vagy változtasson ezen vagy vége.
3-as válaszoló vagyok és én se értem miért pontoztak le...
nekem amúgy olyanom volt aki nem vette fel a telefont a haveri/baráti körében ha én hívtam telefonon, meg csomó mindenkinek el sem mondta h járunk és volt olyan barátja (akivel kb. 10 éve ápolt nagyon jó baráti kapcsolatot) aki csak a szakítás után tudta meg hogy egyáltalán együtt voltunk :) pedig nincs rajtam semmi szégyellnivaló, csak éppen a haveri körben is volt egy csaj akit már a szakításunk előtt jóval megkörnyékezett.
mentsd a becsületedet, és előzd meg a bajt, szarvazd fel nyíltan a hülyegyereket aztán dobd ki azzal, hogy sose volt vele jó az ágyban 4 évig, és meguntad.
Biztos hogy nem véletlenül fordult ki magából és teszi a hülyét ennyi idő után és tagad meg nyilvánosan. Pedig ennyi idő után őszinteséget érdemelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!