Miért csak itthon vagyok neki jó?
Négy éve vagyunk együtt a barátommal, egy éve együtt élünk.A kapcsolatunk elején sokszor előfordult hogy elhívott,elvitt magával ha haverjaival bulizni ment,nagyon sok közös programot csináltunk stb.
Azóta hogy összeköltöztünk tulajdonképpen csak itthon vagyok a barátnője,el nem visz magával sehova,együtt maximum akkor megyünk ha egy irányba van dolgunk de akkor is még a kezemet se fogja meg.Egy egyetemre járunk,de közölte hogy nem szeretné ha csak úgy odamennék hozzá ha meglátom. De itthon bújik,puszilgat,szeretget stb.
Nekem ez így nagyon rossz,ha tudnám hogy ez már így marad biztos véget vetnék ennek a kapcsolatnak bármennyire is szeretem.
Szerintetek menthető?Mit kéne tennem?
Nem vállal fel, csak személyi cseléd és k.rva vagy a számára...
nem számít mi az oka, dobd ki, már elnézést, ne legyél hülye és ne hagyd magadat megalázni ennyire... az egyetemes dolog egy vicc meg az is h nem fogja meg a kezedet
1.válaszoló: nem,nem vagyok túlsúlyos.
Csak azt nem értem,hogy ha három évig jó voltam neki mindig és mindenhol,akkor most mi történt.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értem miért pontoztátok úgy le a hármast, minden szava igaz.
Kérdező, a pasi megunt téged, már keresgéli a következőt, gondolom a hátad mögött már hinti, hogy nem tud tőled megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!