Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak itthon vagyok neki jó?

Miért csak itthon vagyok neki jó?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a barátommal, egy éve együtt élünk.A kapcsolatunk elején sokszor előfordult hogy elhívott,elvitt magával ha haverjaival bulizni ment,nagyon sok közös programot csináltunk stb.

Azóta hogy összeköltöztünk tulajdonképpen csak itthon vagyok a barátnője,el nem visz magával sehova,együtt maximum akkor megyünk ha egy irányba van dolgunk de akkor is még a kezemet se fogja meg.Egy egyetemre járunk,de közölte hogy nem szeretné ha csak úgy odamennék hozzá ha meglátom. De itthon bújik,puszilgat,szeretget stb.

Nekem ez így nagyon rossz,ha tudnám hogy ez már így marad biztos véget vetnék ennek a kapcsolatnak bármennyire is szeretem.

Szerintetek menthető?Mit kéne tennem?

2012. márc. 18. 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
tulsulyos vagy?
2012. márc. 18. 13:28
 2/17 lizzi77 ***** válasza:
87%
Vagy szégyell valamiért, vagy van egy másik csaj a képben.Egyik sem szimpi, dobd a csávót.
2012. márc. 18. 13:29
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem vállal fel, csak személyi cseléd és k.rva vagy a számára...

nem számít mi az oka, dobd ki, már elnézést, ne legyél hülye és ne hagyd magadat megalázni ennyire... az egyetemes dolog egy vicc meg az is h nem fogja meg a kezedet

2012. márc. 18. 13:30
 4/17 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: nem,nem vagyok túlsúlyos.

Csak azt nem értem,hogy ha három évig jó voltam neki mindig és mindenhol,akkor most mi történt.

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 18. 13:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért pontoztátok úgy le a hármast, minden szava igaz.

Kérdező, a pasi megunt téged, már keresgéli a következőt, gondolom a hátad mögött már hinti, hogy nem tud tőled megszabadulni.

2012. márc. 18. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony Tarzan effektus! Tarzan sem engedi el a biztosan tartott liánt, amíg meg nem fogta a következőt biztosan! Szerintem is másik nő lehet a dologban, addig nem akar dobni, amíg a másik csajt meg nem szerezte... ennyi!
2012. márc. 18. 14:03
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
A barátod nagyon szánalmas. viszont úgy tűnik a kommunikáció nem nagyon működik köztetek, hiszen ezt vele kéne megbeszélned.
2012. márc. 18. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy "van egy harmadik" a képben, akivel még nem biztos a dolog.
2012. márc. 18. 14:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Együtt vagyok valakivel évekig,és nem mehetek oda hozzá az egyetemen ha meglátom?Vicc!Mit keresel még mellette?
2012. márc. 18. 15:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
6-nak igaza van.Nekem is volt sajnos szerencsétlenségem ehhez az állatfajhoz.DOBD KI:)
2012. márc. 18. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!