Ti összeköltöznétek anyósotokkal?
Soha nem tenném. Én már azzal is hibát követtem el amior kitaláltam, hogy költözzünk abba a városba ahol ő lakik. Jól megszívam, azóta a férjem teljesen a hatása alatt van, nem áll ki mellettem. Bármit tesz és mond az csak jó. És minden beszólást megjegyzést pesze félreértek.Esélyem sincs hogy igazam legyen és a gyerekünk jogát sem meri védeni szemben vele, vagy nem akarja. Veszett ügy lett. Már a férjemet is meghazudtolta de nem számított. A mi gyerekünknek a nagyobbal szemben és persze a kicsi unokatesőjával szemben is okosabbnak és ügyesebnek kell lennie, mert nem hisztis, stb...Úgyhogy nagyon elkeserítő Tartsd meg a magánéletedet a sajátodnak. Ne adj esélyt rá, hogy bármit is elveszíts pl.jó hangulat, béke, férjed odaadását elkötelezettségét feléd stb. Anyagilag lehet, hogy jobb lenne, de mit érsz a több pénzel ha a legfontosabbat elveszíted?
Persze nem biztos, hogy így lesz , és ha mégis a költözés mellett döntesz csak sok szerencsét kívánok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!