Ti összeköltöznétek anyósotokkal?
Ha szereted az anyosod szerintem megprobalhatjatok.De ne add ki egy darabig a lakasotokat.
Hogy en osszekoltoznek e az anyosommal?Nem,de en nem is tudnam azokkal a szavakkal jellemezni ot amivel te.Igaz nagyon joindulatu csak nekem nagyon tpmeny.Sokaig nem birnam ki.
Nem! Sajnos elég rossz tapasztalatom van a költözzünk össze olyannal, akit csak felületesen ismerek-el (konkrétan mostohaanyámék).
Az ő értékrendjük tök más, mint az enyém, de mi jöttünk, így nekem kell alkalmazkodni.
De hiába, mert mindenbe megy a beleugatás, kötözködés, ellenőrizgetés, hátam mögött kibeszélés, stb. Semmit nem képes normálisan lekommunikálni, ha baja van, nekem esik (kiabálva), én meg persze, hogy bezárkózok.
Nem vagyok hajlandó olyan emberrel beszélgetni, aki mindenért kapásból ordít. Mellesleg lelki terror ezerrel, ő alkalmazkodni képtelen, kompromisszum ismeretlen fogalom számára, de ha nekünk más elképzelésünk van vmiről, egyből napokra megsértődik. Undorító viselkedés.
23 vagyok, az elmúlt 5 évben 20 kilót fogytam, étkezési zavaraim vannak, boldogtalan vagyok és depressziós, az öngyilkosság is megfordult a fejemben, szal lelki roncs.
Ennyit a mással való együttélésről, soha többé, nem érdekel, hogy látszólag milyen a viszony, meg a másik - látszólag vele is jó volt, aztán tessék...
Semmi negatívumot nem látok nálatok, mennék.
Sőt, én a leendő anyósomékhoz is oda költöznék, rengeteg időt töltöttem náluk a 6 év alatt, nyári szünetekben pl. végig ott voltam. (nem vagyok teher nekik)
22/L
Mi két éve élünk együtt anyósommal (nem félre érteni :D ), és azon túl, hogy anyagilag mindegyikünknek SOKKAL jobb így, a házi munkát is igazságosan megosztjuk, úgyhogy nagyon kényelmes és jó így.
Ha jól kijöttök egymással, akkor gond nem lehet. Hidd el, nagy segítség lehet egy NORMÁLIS nagyi a gyerekek mellett.
15-ös vagyok:
Nálunk nincs külön bejárat, közös a fürdőszoba és a konyha, és soha semmi problémát nem okozott mindez. A problémát az emberek nem megfelelő hozzáállása okozza a dolgokhoz.
Ebben a helyzetben igen. Ha biztos vagy benne, hogy nem fog beleszólni az életetekbe.
Amúgy anyós dolgozik? Vagy egész nap otthon van? Ha utóbbi, akkor azért gondold még át.
Férjed mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!