Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szeressek ki belőle?

Hogyan szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés

45 éves létemre szerelmes lettem. A feleségemet két éve elvitte a rák, három kisgyerekkel maradtam egyedül. Biztos voltam benne, hogy én nőt soha nem fogok megszeretni.

Erre idelibben ez a nő, és én meghülyültem. Racionális ember vagyok, így tudom hogy esélytelen.

Az "előnyök": Csinos, kedves, szereti a gyerekeimet, akik viszont szeretik. Jól főz, jó beszélgetőpartner.

A hátrányok: 22 évvel fiatalabb nálam. A legjobb barátom lánya, ráadásul házas, kisgyerekkel.

Ő vigyáz a gyerekekre míg én dolgozom.

2012. márc. 17. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos, sehogy nem tudsz kiszeretni belőle.

Sajnálom, mert átérzem azt, amiről írsz.

A szerelem nem jön parancsszóra, és nem is múlik el, mert azt akarjuk.

A szerelem az van, valahogyan beleszeretünk valakibe, és kész.

Nem tudjuk irányítani.

Sajnos én is ugyanígy vagyok, mint Te, már 2 éves tart, és hiába teszek bármit, nem múlik az érzés, egy csöppet sem.

Szeretem, és hiába küzdök ellene, nem tudok mit tenni.

Szeretem, velem van gondolatban reggel, délben, este, hiába tudom én is, hogy esélytelen.

Én nő vagyok, ő férfi és házas.

Ezért esélytelen, bár tetszem neki, de házas férfival soha nem kezdenék.

Szenvedek nagyon, és tehetetlen vagyok, pedig próbálok nem gondolni rá, és minél jobban nem akarom őt, annál jobban szeretem.

Majd elmúlik, ezzel vigasztalom magam, hisz semmi nem tart örökké.

Remélem ez a szerelem is elmúlik végre, mert nagyon rossz, hogy tetszünk egymásnak, de neki ott a felesége.

Én nem lépnék felé, ő lépne felém, de nem SZABAD, házas férfivel SOHA DE SOHA!!!!

Reménykedjünk, te is, én is, hogy mivel minden mulandó, ez is el fog múlni.

Az idő majd segít!

2012. márc. 21. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló,büszke vagyok rád,így ismeretlenül is!!

Bárcsak minden nő ilyen lenne!

Nem lenne ennyi szétdúlt házasság,válás!

Sajnos egyre több fiatal,és nem fiatal nő élvezettel dúlja szét más házasságát. Tudom 2 ember kell hozzá.De ha már az egyik "okos",már a másiknak is annak kell lennie...

43/Nő

2012. márc. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!