Mit csinaljak, menjek el en is megnezni, hogy a ferjem kivel megy talalkozni titokban?
az ne aggasszon hogy 24 évesen elváltként mit gondolnak rólad.
kezdj új életet,ne félj,megimsersz majd olyat akinek eszébe nem jut ilyen ócska szöveggel megcsalni.
23 évesen 4 év kapcsolat (ebből 2 házasság) után dobtam ki az exem ugyanezért.Szerencsére minden az én nevemen volt már házasság előtt örökség miatt,igy 2 hónap alatt lement minden.
Mire hivatalosan is elváltunk,barátnőimnek köszönhetően el is kezdtem kiheverni.
27 vagyok,2 éve van olyan párom aki mindennél jobban imád. A házasságomra csak annyit mondott hogy legalább van viszonyitási alapom hogy ő mennyire szeret és tisztel.
Kitartás
Hallod még mindig jobb, hogy egy év után derült ki, mint 5-6 év után, mikor gyerek is van.
Váljatok el, mert kutyából nem lesz szalonna, aztán találj magadnak egy normális pasit.
24 évesen még fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyen gerinctelen, hazug embert kelljen elvislened. Te ennél jobban érdemelsz. Ha már egy év házasság után megcsal, és szerinte ez férfidolog, akkor később se lesz hűséges, ez tisztán látszik.
Szívből együttérzek veled. A többiekkel ellentétben nekem az a véleményem, hogy igenis találkozz vele, hiszen egy nagy beszélgetés mindenképpen szükséges lenne. Nem kell visszafogadni őt, de hadd könyörögjön, magyarázkodjon, fogadkozzon csak! Aztán amikor már teljesen megalázkodott, akkor szépen ki lehet adni az útját.
Fiatal vagy, kedves vagy, sok barátod van, tehát valszeg szimpatikus is vagy, úgyhogy nem kell attól félned, hogy egyedül maradsz. Lépj tovább, és vissza se nézz!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!