Mit csináljak ha nem merek találkozni a bátyámmal?
Egyik nap amikor viccből birkóztunk, egyszer csak hirtelen felindulásból szájon pusziltam, erre nagyon meglepődött és én annyira elszégyeltem magam, hogy beszaladtam a szobámba, ha tehetem akkor mindig a szobámban vagyok, és ha beszélni akar velem a bátyám akkor lerázom.
14/L
ne legyél ennyire gyerekes hiába vagy 14
nincs ezzel semmi baj
poénkodd el a dolgot
h pl "azért csináltam h legalább életedben egy csajtól kapj ilyet" vagy valami
amúgy lehet már nem is emlékszik
és nem tudja miért kerülöd
A száját akartam.
Külsőre jóképűnek tartom a bátyámat de nem tudnék vonzódni hozzá mert a bátyám, nem tudom miért pusziltam szájon. :S
Semmi gond!
Míg kisebbek voltatok, biztos játszottatok, birkóztatok, akkor még ilyesmi nem volt ciki.
Most is csak azért az, mert nagyobbak vagytok, benne a pubertásban.
Kicsi korunkban a tesómmal mi is bohóckodtunk, (ráadásul mindketten lányok vagyunk) aztán egyszer megbeszéltük, hogy mi már nagyok vagyunk, nincs birkózás. És ennyi.
Nyugodtan mond el te is a bátyádnak, hogy ez csak amolyan játék volt a részedről, de rájöttél közben hogy ehhez már nagyok vagytok. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!