A hímsoviniszta férfiak mit csinálnak, amikor lányuk születik?
Figyelt kérdés
Őt is lenézik majd, lekezelik, alacsonyabbrendűnek tartják?2012. márc. 17. 17:16
41/44 anonim válasza:
Én ismerek ilyet is meg olyat is.Van aki rajong a lányáért, van aki pedig tényleg lenézi őt.Hadd reagáljak itt a számomra idétlennek tűnő kommentekre: "Légy egész életben boldog és szeretett." Tehát azért legyen valaki boldog és szeretett, mert egyetért veled?Vagy csak azért, mert nem hímsoviniszta?Érdekes gondolkodásod van."A 47 %-os válaszoló pedig minősíthetetlen, értéktelen fajankó akkor is, ha a szakmájában - esetleg - megállja a helyét" Értéktelen?Ha ilyet vágsz mások fejéhez, akkor te mivel vagy különb, mint ő?"Bár én nem igen nevezném NŐ-nek (inkább valami szerencsétlen nőkezdemény, v. nőutánzat).Gratulálok, rohadt értelmes vagy. :D Nem csak egy hímsovinisztát nézel le, hanem még egy nőt is."Sőt. Belegondoltam hogy mi van ha kamu az egész? Lehet egy kiskölyök is (aki otthon lakik és anyuci fizeti a netét is azért ír ilyesmit). Neten mindenki azt írkál amit akar." Valóban?A te logikád szerint én is hihetném rólad ugyanezt. :D "Kedves 35-ös: határozott és karakteres embger vagy. Gratulálok" Te aztán tökéletes emberismerő vagy.Miből vontad le, hogy karakteres?Abból, hogy leoltotta a hímsoviniszta apját?Nem gondoltál rá, hogy pszichológus leszel?Egyébként pedig ebben a nők is hibásak.Talán nem kellene a 95 %-uknak úgy viselkedniük, ahogy szoktak. :D Itt a hisztire, nyafogásra, könnyűvérűségre, nagyképűségre gondolok.Mert azért valljuk be, hogy a nők tekintélyes része rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal."Annak a válaszolónak, aki szerint a hímsoviniszta férfi ugyanazt teszi, mint a feminista nő, ha fia születik, határozottan mondom: NEM. A feminista NEM férfigyűlölő." Érdekes..Nem tudom már pontosan mikor, de egyszer láttam a Viasaton, ha jól emlékszem, feminista nőket, akik kutyába vették a férfiakat.Ott alázták meg őket, ahol lehet.A feministák nagy része pont ilyen. Egyébként sem értem ezt a feminizmust.A nők már kiharcoltak minden jogot, ami a férfiaknak is kijár.Akkor mi a fenét akarnak még?Nem elég, hogy előre kell engedni őket a buszon, meg kedvesnek kell lenni velük, (Különben bunkó hímsoviniszta az ember) de még többet is akarnak.Egyébként is, minek előreengedni őket?Én is ugyanúgy fel akarok jutni arra a rohadt buszra, én is ugyanúgy szeretném letenni a seggem egy kényelmes székre, mint ő.Mindegy...Kicsit elkalandoztam. :D
42/44 anonim válasza:
Nekem a szomszédom az unokáit (ikerfiúk) szidta mindig. Cukik, imádni valók, és biztos hülye férfiak lesznek ők is.
43/44 anonim válasza:
"A hímsoviniszta férfiaknak általában feleségük sincs :) Mivel lenézik a nőket. Csak alkalomra tartják őket de akkor is inkább összeszednek egyet."
Ekkora baromságot.
44/44 anonim válasza:
Az apám és a nagybátyáim hímsoviniszták. A feleségeiket(mindegyiknek több is volt) semmibe nézik, szidják, szapulják, viszont a lányaikat (engem és az unokatestvéreimet) hercegnőként kezelik és kinyalják a sggüket.
Amúgy a legtöbb hímsoviniszta három dolog közül csinál valamit:
1. Semmibe nézi a lányát
2. Fiúsan neveli
3. Piedesztálra emeli, mint szerencsés kivételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!