A hímsoviniszta férfiak mit csinálnak, amikor lányuk születik?
A kiszolgálás annyit jelent nálam ( házimunkák , főzés , kisebb ügyek intézése, parancsok teljesítése)
Azt írtad , hogy a férfi gürcöl egész nap , de a párom is dolgozik egész nap úgy mint én ő is pénzt keres szóval ebben sem szolgálom ki ,nekem úgy jött le mintha azt írnád hogy a nő otthon főzőcskézik csak én meg hordom a pénzt de nem így van. Sok helyen hallottam ,hogy a házimunka se úgy természetes hogy mindent nő végez de nálunk ez így van én nem csinálok semmit még egy poharat is ritkán mosok el . Ha szerinted a szex is idetartozik akkor igazad van hogy én is kiszolgálom valamilyen szinten de egy kicsit más szemszögből közelíted meg a kiszolgálás kérdést mint én :) A 16-os válaszoló látja úgy a dolgot ahogy én gondolom.
(A kiszolgálás mellett még mindenről én rendelkezek bár ez gondolom természetes ezek után .)
[link] :)
Nekem így esik jól ahogy most vannak a dolgok.
Persze ehhez kell egy olyan partner is aki ezt elfogadja , mert én nem akarok senkivel erőszakoskodni meg vitatkozni állandóan ezen.
A gyerek kérdésre megint visszatérek hogy én a saját gyerekemet nem tudnám megalázni lekezelni ha lány lesz akkor az lesz csak egészséges legyen ahogy mondani szokták.
19/23-as:
"Bár lehet, hogy ez nem hímsoviniszta dolog, csak apám símán bunkó".
Hát igen. Minden hímsoviniszta "símán bunkó" - a több diplomás egyetemi tanár is.:( Felfoghatatlan, hogy valaki, aki írni-olvasni tud, ne érezze mindennél természetesebbnek, hogy az a másik ember emberi volta folytán tökéletesen egyenértékű és egyenrangú: nem várhat el tőle megalázkodást, kiszolgálást, rendelkezést felette és a közös dolgok felett. Számomra az ilyen ember valahol fogyatékos.
A 47% arany mindent elmond, valoszinuleg egyedulallo troll. Van par himsoviniszta ismerosom, altalaban nemcsak a noket utaljak, hanem szamos eloiteletuk van, beteg emberek. Altalaban sikertelenek a noknel, bar egyikuk most felszedett egy kedves lanyt, egeszsegere.
Szerintem nem volt elottuk normalis anyakep, vagy tulsagosan is el lettek kenyeztetve.
En soha nem tudnek lenezni egy normalis not,
Edesanyam egyedul nevelt fel engem es hugom, okos, szorgalmas no. Aki lenez valakit a neme miatt az korlatolt, ennyi. Pont.
27/ff
Azért...még egy "gyöngyszem" 47 %-os válaszolónktól:
"...parancsok teljesítése.." Hogy miiiiiiii???? Ez egy párkapcsolat, vagy egy afganisztáni békemisszió? "Parancsok". Röhögnöm kell. (Miközben leírja, hogy élete párja ugyanúgy dolgozik házon kívül, mint ő, - ebből következően keres is). Az ész megáll.
Azért az ellentábor válaszai se 100 %-ig hasznosak az értékelések szerint. :)
Itt vagyok még mindig várom a lehordó kommenteket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!