Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pärom talälkozik a volt...

A pärom talälkozik a volt kisfiäval, ahol a volt barätnö is ottvan, és megkérdezte, hogy elviheti e a közös kisfiunkat is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

a päromnak van egy 4 éves fia a volt barätnötöl.nekünk pedig egy mäsfél éves.a pärom 3 hetente läthatja a kisfiät,és csak ugy hogy ott a volt barätnöje is,és csak 4 orät.nagyon bunko a csaj,de gondolom ebböl a pär sorbol kiis derült..nem engedi külön el az apjäval a kisfiut,ide hozzänk sem.pedig nagyon jo apa a pärom!

és most megkéRt hogy most szombaton mikor talälkozik a mäsik kisfiäval,magäval viheti e a közös fiunkat.nagyon boldog lenne ettöl a pärom,hiszen a kicsik méGiscsak féltestvérek,és neki minden vägya az hogy a kisfiuk talälkozzanak.én nekem ezzel bajom nem is lenne,csak az hogy ott a volt barätnö..ezéRt nem szeretném öt elengedni szombaton.ti mit tennnéTek?

2009. jún. 11. 22:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

szia

szerintem is menj velük, lehet, hogy ettől megtörik a jég.

legyél udvarias a volt barátnővel, de nem kell erőltetni a kedvességet, csak az alapvető udvariasságot.

képzeld magad az ex helyébe....

szerintem nem fog rosszul elsülni

tudod, ha kedvességet adsz, kedvességet kapsz vissza...általában :)

2009. jún. 12. 09:43
 22/23 anonim ***** válasza:
9%
Az elengedéssel egyet értek. Arról viszont lebeszélnélek, hogy a másik nő és a párod viszonyán rágódj. Azt ne feledd, hogy második vagy és ez nem rosszabbat jelent, hanem mást. Az első szerelméhez az ember jobban kötődik, még akkor is, ha a másodikat jobban szereti. Mond el a párodnak NEKED mi a kellemetlen az ügyben, az ő dolgukat hagyd rájuk.
2009. jún. 12. 11:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Remélem elengedted..!
2022. szept. 11. 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!