A pärom talälkozik a volt kisfiäval, ahol a volt barätnö is ottvan, és megkérdezte, hogy elviheti e a közös kisfiunkat is. Mit tegyek?
a päromnak van egy 4 éves fia a volt barätnötöl.nekünk pedig egy mäsfél éves.a pärom 3 hetente läthatja a kisfiät,és csak ugy hogy ott a volt barätnöje is,és csak 4 orät.nagyon bunko a csaj,de gondolom ebböl a pär sorbol kiis derült..nem engedi külön el az apjäval a kisfiut,ide hozzänk sem.pedig nagyon jo apa a pärom!
és most megkéRt hogy most szombaton mikor talälkozik a mäsik kisfiäval,magäval viheti e a közös fiunkat.nagyon boldog lenne ettöl a pärom,hiszen a kicsik méGiscsak féltestvérek,és neki minden vägya az hogy a kisfiuk talälkozzanak.én nekem ezzel bajom nem is lenne,csak az hogy ott a volt barätnö..ezéRt nem szeretném öt elengedni szombaton.ti mit tennnéTek?
szia
szerintem is menj velük, lehet, hogy ettől megtörik a jég.
legyél udvarias a volt barátnővel, de nem kell erőltetni a kedvességet, csak az alapvető udvariasságot.
képzeld magad az ex helyébe....
szerintem nem fog rosszul elsülni
tudod, ha kedvességet adsz, kedvességet kapsz vissza...általában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!