Nem durva, hogy apával sétáltam és egy fickó megkérdezte, hogy járunk -e? :SSS
Komolyan majdnem elhánytam magam! Apa 43 éves és annyinak is néz ki! Kissé őszes is. Én meg most lettem 18 éves és mindenki mondja, hogy kevesebbnek tűnök. Mentünk a postára és egy pasas megkérdezte, h együtt vagyunk -e. Ez úgy felhúzott. Nagyon szomorú, hogy már az a "normális", hogy 25-30 év van a párkapcsolatban élők között.
18/L
engem sokszor a bátyám barátnőjének néztek, ő mondjuk csak 10 évvel idősebb mint én, de ez akkor is megtörtént amikor én 14 voltam, szerintem ne akadj ki...
senki se tudhatja kinek a kije vagy, megkérdezte, ennyi... ha egy 19 éves sráccal mész arról se tudni hogy a szomszédod, testvéred, unokabátyád vagy a barátod...
Ügye, hogy a tudat?? Engem az idegesít!!! Nagyon undorító. Utána nem beszéltünk semmit erről apával de láttam ő is ledöbbent. Mik vannak.:O:S
És tuti nem látták más fiatal lánnyal max húgommal. De ne térjünk már el a tárgytól.
Anyának elmeséltem, és mondta, hogy a pasi aki mondta tuti egy vén kujon és azért hitte. De komolyan az a fej ahogy kérdezte és még komolyan gondolta és apa mondta dehogy is a lányom, elkezdi biztos vagy csak titok?
FÚJ
28 vagyok, apám 60 éves, kopaszodik, ősz haj, ősz szakáll.
Amikor bementünk vásárolni egy üzletbe, ő elkezdett pólókat mutogatni nekem, odalépett az eladó:
- Szerintem ez a méret jó lesz a párjának! - és felém biccentett :)
Apám ne szólt egy szót sem, de nagyon peckesen kihúzta magát utána :))
A férjem lánya 20 évvel fiatalabb, viszont a férjem kipihenve egy tizest letagadhat. Őt az orvosnál alig akarták a lánya után engedni, elő kellett szednie kettejük iratait, hogy elhiggyék, hogy tényleg az apja és nem a pasija :)
Ha hárman megyünk valahová (néhány évvel én is fiatalabbnak nézek ki), akkor teljes a zavar, mert a férjem jobbra is, balra is osztja a puszit, a járókelők meg csak meresztik a szemüket, hogy ki kicsoda :)
"Szerintem ebben az a durva, hogy valaki csak így odajön megkérdezni, hogy jártok-e. Mi a franc köze van hozzá?"
Szerintem ez a jó, válasz.
Régen szerinted mekkora korkülönbség volt az emberek közt? Amikor 15 éves gyereklányokat adtak férjhez 30-as, 40-es fószerekhez? Úgyhogy nyugi, ez nem trend, és neked nem kell attól még idősebbel járni. Szomorkodj valami igazán szomorú dolog miatt.
És tényleg mi a frász köze van hozzá? Miért válaszoltok neki? Alap, hogy szó nélkül tovasétálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!