Nem durva, hogy apával sétáltam és egy fickó megkérdezte, hogy járunk -e? :SSS
Komolyan majdnem elhánytam magam! Apa 43 éves és annyinak is néz ki! Kissé őszes is. Én meg most lettem 18 éves és mindenki mondja, hogy kevesebbnek tűnök. Mentünk a postára és egy pasas megkérdezte, h együtt vagyunk -e. Ez úgy felhúzott. Nagyon szomorú, hogy már az a "normális", hogy 25-30 év van a párkapcsolatban élők között.
18/L
"Mentünk a postára és egy pasas megkérdezte, h együtt vagyunk -e."
Szerintem meg arra értett, hogy együtt mentek e a postára, vagy külön külön vagytok ott.
Pl. Ha csekket akartok befizetni és mind a ketten ott álltok és ő azt akarta kérdezni, hogy együtt vagytok együtt fizettek, vagy külön külön fizettek.
Érted?
Egy barátnőmmel pont fordítva volt, ő kb 20 lehetett és volt egy 40-50 körüli pasija. (ő tudja, akkoriban "érdekes" életet élt)
Búcsúztak el a buszállomáson, barátnőm készült felszállni, sofőr mondja neki, hogy gyorsan búcsúzz el apádtól, mert indulni kellene.
Erre - de ő nem az apám. A sofőr inkább beszállt a fülkéjébe, nem nézte végig ahogy smárolnak...
Engem is néztek már a barátnőjének:DDD
De túlzottan nem zavar, valószínűleg azért van, mert jópár évet letagadhatna. Én most leszek 19, ő pedig 39, de olyan mint aki a 30-as évei elejét tapossa.
Nem szoktam magam felhúzni rajta:D
Sétáltunk a posta épületéhez, tehát nem sorban álltunk, és arra értette,h g együtt vagyunk -e, h járunk -e, mert vágott olyan fejet is, h hu jó fiatal csajod van, biztos a pénzért..... ezért is húztam fel magam.
Na igaz, már az is felháborító, h megkérdezi csak úgy.
Párszor már tőlem is kérdezték, mikor apummal mentem valahova.
Nekem erre az szokott a válaszom lenni, hogy: "Perzse, hogy együtt járunk. Manapság már az a trendi, hogy a lányok az édesapjukkal járnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!