A pärom talälkozik a volt kisfiäval, ahol a volt barätnö is ottvan, és megkérdezte, hogy elviheti e a közös kisfiunkat is. Mit tegyek?
a päromnak van egy 4 éves fia a volt barätnötöl.nekünk pedig egy mäsfél éves.a pärom 3 hetente läthatja a kisfiät,és csak ugy hogy ott a volt barätnöje is,és csak 4 orät.nagyon bunko a csaj,de gondolom ebböl a pär sorbol kiis derült..nem engedi külön el az apjäval a kisfiut,ide hozzänk sem.pedig nagyon jo apa a pärom!
és most megkéRt hogy most szombaton mikor talälkozik a mäsik kisfiäval,magäval viheti e a közös fiunkat.nagyon boldog lenne ettöl a pärom,hiszen a kicsik méGiscsak féltestvérek,és neki minden vägya az hogy a kisfiuk talälkozzanak.én nekem ezzel bajom nem is lenne,csak az hogy ott a volt barätnö..ezéRt nem szeretném öt elengedni szombaton.ti mit tennnéTek?
Hát minek kérdezett volna először téged ha a nő még bele sem egyezett? Nem értem... egyértelműnek tartom hogy először az exet kérdezte meg erről.
Amúgy meg miért ne engednéd hogy elvigye a kisfiatokat? Nem lesz semmi baja ha néha elmegy az apjával. Nekem úgy tűnik csak féltékeny vagy az exre, de ez elég butaság. Ha nem engeded el a fiad akkor te sem vagy különb mint az a nő.
Hát... ha kölcsönösen nem engeditek egymáshoz a gyerekeket, az szép lesz.
A gyerekek érdekében össze kellene szedni magatokat, és - ha másképp nem - közösen csinálni programokat. Nem kell a csajjal puszipajtásnak lenni, de kulturáltan le lehet ülni egy parkban vagy egy cukrászdában.
Így örökké csak nyomasztani fog téged ez a dolog, meg a másik nőci is húzza az orrát valami miatt, és csak a gyerekek isszák meg a levét.
Egyébként tényleg, miért nem engedi el a gyereket az apjával? Ahhoz valóban komoly ok kell, hogy ilyen határokat szabjon a láthatással kapcsolatban!
Nyugodtan engedd el apaval a kisfiut. Nekem az a furcsa, hogy toled ker engedelyt, hogy elviheti-e az ex-hez? Hat gondolom a ferjed nem felelotlen, es nem vinne el az ex-hez ha az ex olyan ronda dolgokat csinalna, nem?
Neked nem kell menned, mit csinalnal te ott?
A kerdesedben a "volt kisfia" remelem csak eliras volt, ugyanis most is a kisfia es lesz amig elnek:))
Nyugodtan elengedheted a fiadat az apukaval, de ha ennyire zavar akkor szerintem elmehetsz te is veluk. Ha megismer az ex akkor lehet, hogy nem lesz annyira ellenseges veletek. Mivel nem ismerem nem tudom, hogy reagal majd?
En is ismerem az exem parjat es elengedem a vakaciokba a lanyom hozzajuk, de ha nem ismernem akkor meggondolnam ketszer is, hogy elengedjem?
most olvastam végig a vàlaszokat,elöször is köszönöm mindenkinek.
ugy löätom a többség elengedné,hät lehet igazatok van,és igy teszek akkor énis.menjen el az apucival,érezzék jol magukat,ellenben én nem tartok velük,nekem ez nem menne.a nagyobbik fia nincsen a nevén,mert mi mäs orszägba lakunk,és itt ugy van hogy csak akkor kaphatja a kisgyerek az apa nevét ha hàzasok,és ök nem voltak azok,tehät a kisfia az anyukäja nevét viseli.ezt én sem értem hogy miéRt nem läthatja többet,vagy hogy miéRt nem mehet el apäval egyedül a kisgyerek.ha megkéRdezem a pärom mindig mondja hogy az exe milyen dili..de amugy bärmi bärhogy van,a pärom ugy ugräl ahogy az ex mondja,és bärmilyen gonoszsägot csinäl az ex,a pärom csendben van..pl az ex nem engedi a kisfiut a pärom anyukäjähoz.még sosem lätta szegeny "nagyi" az unokät.a nagyi elég talpraesett nö,nem éRtem ö is miRét nem harcol kicsit,hanem ül a popsijän.kezdek azon rägodni lehet a pärom csinält valami féle hülyeséget,és most ezéRt van ez.mär ügyvédnél is voltak,de semmi vältozäs.a nagyon részletekbe ha kéRdezem a pärom,nem megy bele,nme mond tulajdonképpen semmit.pedig szeretném tudni..
amikor mondom neki,nem értem miéRt nem beszélsz a volt pärodda?hogy lässad többet a kicsit??erre a välasz az ha kicsit is összekapnänak mert ha a nönek normàlisan mndja kiröhögi elvileg..tehät akkor ennyit sem läthatnä mint most.nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!