Hány évesen "kell" kétségbe esni hogy nincs párom?
Figyelt kérdés
Az unokatesóm férjhez fog menni. Annyi idős mint én (23 lesz) és már volt neki vagy 8-10 pasija. A család nagyon örül neki, ma megkaptam hogy "Egy lánynak ez a sorsa, hogy jó esetben 20 éves kora körül elkel. Az anyja is férjhez ment 19 évesen, nem hagyják hogy a lány is otthon maradjon". Nem is a férjhez menés aggaszt engem, csak hogy legalább legyen valakim. Szerintem 30 évesen is ráérek pánikolni nem? Meg azt mondja az egyik néni: Nem félsz hogy ki fogsz maradni? Nagyanyádnak már ideje lenne férjhez adnia téged...
30 évesen ? Ugyan... manapság már egyáltalán nem ritka, kirívó eset, ha valaki 35-40 éves korában sem kelt még el. Nem a középkorban vagyunk, ahol ha 19 évesen nem volt férjed vénlánynak tituláltak. Ezen ne aggódj. Majd találsz te is valakit. Most unokatesód férjhez ment, de te magad írtad, hogy 8-10 pasija volt. Erre én azért nem lennék olyan büszke. Félévente váltogatta? Akkor bizony a férjét és le fogja cserélni a közeljövőben...
2012. márc. 16. 10:46
2/20 anonim válasza:
60 évesen már elgondolkodhatsz.
nem kell pánikolni a házasságok (első) 60%-a már 30 éves kor felett köttetik ma Magyarországon. Tehát még van egy évtizeded
2012. márc. 16. 10:46
3/20 A kérdező kommentje:
Csak kislányként úgy terveztem hogy úgy leszek mint a nővérem (13 évvel idősebb tőlem) ő 21 volt mikor férjhez ment, 23 mikor szült. És 23 leszek lassan, azt gondoltam ekkorra már legalább valami komolyabb kapcsolatom lesz, esetleg gyerekem. De semmi....Jó amúgy az is igaz hogy a volt osztálytársai akik akkoriban házasodtak 10-ből 7 elvált azóta. De mikor ezt hozom fel itthon, akkor azt mondják hogy "De legalább volt már férjnél". Pl az egyik rokonunk 56 éves. 20 évesen "férjhez adták" 25 évesen elvált, és azóta sem volt senkije. Esélyes hogy ő is a nyomás miatt házasodott meg, de azzal jönnek hogy legalább volt már házas...
2012. márc. 16. 10:53
4/20 anonim válasza:
Inkább legyen 3 évig házas és egy egész életben boldogtalan,mint nem házas?
Én 45éves vagyok,25 ébe együtt a párommal, 3 gyerekkel.És nem vagyunk házasok, nem is leszünk.
Monddmeg a szüleidnek,ha nem hagynak békén te is így teszel és akkor vihetik a sírba a lagzira félrerakott pénzt.
2012. márc. 16. 10:55
5/20 anonim válasza:
EZ attól is függ mennyire vagy szép, és tetszel-e a fiúknak?
2012. márc. 16. 10:58
6/20 anonim válasza:
Nénit el kellett volna küldeni a pics@ba és megmondani hogy foglalkozzon szépen a saját dolgával, és ne a te életedbe üsse bele a nagy és görbe orrát.
Te férjhez szeretnél menni olyanhoz aki nem szeret, vagy csak arra kellesz neki? Gondolom nem. Akkor meg. Keresgélni kell, és vagy talál az ember valakit, vagy nem. Nem a papír miatt lesz jobb az embernek.
23F
2012. márc. 16. 11:05
7/20 anonim válasza:
Hat ja, ha szep lany vagy akkor nincs problema, de ha csunya vagy mint a bun akkor lehet buko lesz a dolog.
2012. márc. 16. 11:09
8/20 anonim válasza:
Én olyan 30-35 között pánikolnék be, ha nem lenne családom, de még párom se! :(
20L
2012. márc. 16. 11:14
9/20 anonim válasza:
talán nem kellene annyira válogatni
2012. márc. 16. 11:15
10/20 anonim válasza:
szerintem nem kell sosem kétségbe esni.
Az unokatesódnak 8-10 pasija volt?? Már bocs, de ez nem követendő.
Szerintem 25 alatt nem is nagyon kellene házasodni, inkább később, minthogy válás legyen.
20 évesen jó esetben még nincs is keresete az embernek, mire menjen férjhez??? Vagy adnak lakást meg állást a családi cégben??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!