Pest melyik részén laktok? Szeretitek a környéketeket?
Én született budapesti vagyok.Laktam már pár kerületben.5 éves koromig a belvárosban Deák téren laktunk,majd onnan költöztünk X.kerület kőbányára.Ott nőttem fel.(panel lakás 10-dik emelet)Gyerekként imádtam ott élni,mert minden egy helyen volt.Az iskola,óvoda,az edzőterem,a haverok,barátok..minden.
Felnőttként XVI.kerületbe költöztem Mátyásföldre.Egyszer valaki azt mondta,hogy Budának ott van Rózsadomb a gazdagok lakásai,helye,addig pestnek a "rózsadombja" Mátyásföld..Ahogy elnézegettem a házakat,épületeket,hát van benne némi igazság.(én társasházban élek)
Szeretek itt élni,mert nyugis környék,és még ma is hajnalai kettőkor simán lehet sétálni,nem érhet baj téged.
Köszönöm a válaszodat, nagyon megnyugtatott.:D
Remélem én is szeretni fogom.
Én 22éve a II.ik kerületbe lakom hidegkúton, nem rossz, de egyre tob itt is az autó szarabb a levegő.
Vannak jó rsézek BP-n és vannak szarok..
Egy jót fogj ki!
És melyek a jobb, biztonságosabb kerületek szerintetek?
Köszönöm a további válaszokat is.
Pár éve költöztem fel Pestre, először zuglóban laktam ( imádtam) aztán a 13. kerületben ( ezt is szerettem), mindkettő jó környék volt.
Aztán megismertem a férjem, neki kőbányán volt lakása. Odaköltöztem. Te jó ég, nagyon rossz környék volt. Mindent összehugyoztak a csövesek ( sok volt) és a kocsmalátogatók. Nem tudom miért, de imádnak az árkádok alá a betonra produkálni, hogy pangjon. Az árkádok alatt idővel nem is közlekedtünk, mert nem volt hugytalan rész. A ház és a lakóközösség is rossz volt, tele volt orkokkal, mindig ellopták a postánkat, felfeszegették a ládákat így egy barátomhoz irányítottam át mindent és oda jártam a leveleinkért. Aztán terhes lettem. A már évek óta eladásra kínált lakást pont akkor vették meg ( áron alul) mikor jöttem haza a boltból és egy kínai nő fényes nappal a buszmegálló oldalát fosta le...ekkor komolyan kétségbe voltam esve, ide nem születhet a gyerekem.
Végül visszaköltöztünk Zuglóba (: Volt olyan, hogy 11 kor lementem egyedül sétálni, hogy kiszellőztessem a fejem. És nem is történt semmi baj. Kőbányán kb délután 3-4-ig mozdultam ki a férjem nélkül, szerintem akkor ébredhetett az orkok többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!