Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek fáj az, ha a...

Mindenkinek fáj az, ha a szülők elfordulnak tőle?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy apám alkoholista,világ életemben gyűlöltem,vert is gyerekkoromban,de anyám nem volt hajlandó tőle elválni.Anyám viszont nagyon közel állt hozzám mindig is.Most az a helyzet,hogy anyám engem teljesen elfelejtett,elfordult tőlem,nem beszélünk,csak a szitkozódást kapom legtöbbször,vagy a nem oda figyelést.Apámmal viszont jóban vannak,most élik a szerelmük virágkorát,sok évnyi veszekedés után.Én elfelejtődtem.Fel kéne tudnom dolgozni,mert ez nem normális,hogy ezen kiborulok,de borzasztóan fáj,olyan,mintha már egyáltalán nem számítanék neki.Hogy dolgozzam fel,hogy nem vagyok neki fontos?Mennyi ideig tart?1-2 hónapja van ez,akkor békültek ki,de még mindig bele tudnék dögleni a fájdalomba.Próbálok minél többet nem otthon lenni,de sajnos ez néha kivitelezhetetlen,főleg munkanapokon.
2012. márc. 14. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is utálom a szüleimet.De ők nekem speciel nem hiányoznak.Nem hiányzik a törődésük,semmi ilyesmi.Inkább helyettük sokkal normálisabb,törődőbb és szeretőbb,megértőbb szülőket kívántam mindig is magamnak.

Szóval azon túltettem már magamat, hogy ők nem változnak soha,nem is szeretném ha bármi változna,hiszem sosem voltak igazi szülőhöz méltó egyének.

Viszont elszorul a szívem ez miatt mindennap, hogy nekem miért nem lehettek normális szüleim....

2012. márc. 15. 00:13
 12/16 borcsi02 ***** válasza:
El tudsz menni otthonról valahogyan/valakihez?Esetleg a párodhoz?Nem megoldható?Szerintem az lenne a legjobb,ha van ilyen lehetőség.persze nehéz dolog ez.de jó lenne,ha lenne valaki!
2012. márc. 15. 00:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Sehova nem tudok elmenni.Ezért van megszoksz,vagy megszöksz állapot.Szeretnék nem beledögleni.Emberek vannak persze,akikre számíthatok:)De elmenni nem tudok.Még.
2012. márc. 15. 13:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Borzalmas gyerekkorom volt,és alkalmatlan szüleim.

Sokat segített Susan Foward Mérgező szülök című könyve.Le is lehet tölteni.Ha elolvasod,nagyot fordul veled a világ,újra tudsz boldog lenni.

Én más ember lettem,csupa pozitív értelemben.:)))

Egy próbát megér,nem? :)

2012. márc. 19. 00:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam azt a könyvet,még nem olvastam el,de már hallottam róla és érdekesen hangzik:)
2012. márc. 19. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá!

Kitartást és minden jót kívánok !

2012. márc. 19. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!