Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja el sok pasi...

Miért hagyja el sok pasi magát idővel?

Figyelt kérdés
barátom negyvenes éveiben jár én húsz évvel fiatalabb vagyok, nem is ez a lényeg hanem hogy úgy érzem elhagyta magát. Két éve ismerem és az öltözködése hagy némi kívánni valót. Mikor megismertem akkor is szeretett mackóféle cuccokban flangálni de ha elmentünk valahová legalább felvett egy farmert, de mostanába azt sem. Sokszor azért nem tudunk beülni valahová mert úgy néz ki mint egy túrázó. Mondtam neki párszor de nem nagyon hatott rá, csesztetni meg nem akarom, ő döntése csak elszomorít ez. Én sem öltözök ki de így is hatalmas a kontraszt köztünk. Nem értem miért nem motiválja hogy egy fiatal csinosan öltözött lány mellett ő se ilyen ruhákba legyen....
2012. márc. 14. 08:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

10:51

Nem veletlenul latni olyan parokat, hogy amikor az egyik tobbel idosebb, akkor a ffiatalabb is "hozza" oregszik, tehat atveszi a stilusat!

Nem ertem soha, hogy valojaban miert valaszt egy ffiatal a sajat szuleivel egykoru ember tarsanak, hiszen ez a korkulonbseg mar nagyon sok. Neked onbizalmad nincs,m ivel semmi jelentosege annak, hogy a sok ember megnez az utcan, mivel ha a paroddal mesz, talan eppen azert vesznek eszre, mivel feltunoek vagytok, nem megszokott jelenseget latnak, mivel te egy csinos ffiatal leanyzo vagy, de talan a stilus, a viselkedes elarulja azt, hogy a topis, idos ember, aki nem apolt kulsovel jelenik meg melletted, tehat gondolatba ejti a kornyezetedet, hogy: - szerencsetlen ffiatal csinos teremtes, mit eszik e zen a topis ven emberken? pl.

20 evesen igy erzel, 30 evesen mar hasonloan melegitoben fogsz jarni, mivel mar belefaradtal abba, hogy a tarsadat oltoztesd, megneveld, es belefasulsz, es szepen megoregszel, ffiatal leszel, de mar legbelul a parod szokasait atveszed, igy fogsz melle oregedni!

2012. márc. 14. 11:23
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok mellé öregedni és az utcás esetet arra értettem mikor egyedül vagyok. Önbizalmam valóban nincs.
2012. márc. 14. 11:33
 33/38 anonim ***** válasza:
Na pontosan így kell jó nagy feneket keríteni a semminek.
2012. márc. 14. 14:24
 34/38 anonim ***** válasza:
20 évvel idősebb,így lesz ez még rosszabb is.
2012. márc. 14. 14:39
 35/38 anonim ***** válasza:
Már miért lenne egy 40-es pasi öreg ember? Csak kihunyt a vadászösztöne, amit sürgősen vissza kell hoznod mielőtt más őzikére nézne.
2012. márc. 14. 15:31
 36/38 anonim ***** válasza:

15:31

20 ev korkulonbseg a sok, a biologiai ora ketyeg, tehat nem arrol van szo,

hogy egy 40 eves ember oreg lenne! 20 evvel idosebb, mar most nem tudja elerni azt, hogy tisztelje, es valtozasson, mivel ezt kerte tole, a ffiatal es csinos felesege, elettarsa, hiszen topis, nem ad a kulsejere.

40 eves kor utan mar az emberi szervezet lefele fog epulni, tehat nem erosebb lesz, hanem bolcsebb, de gyengebb is pl., tehat ezert jobb lenne, ha korban hozzaillo tarsat valasztana, aki ezt elfogadni tudja, mivel hasonloan ereznek, hasonlo a vagyuk, az igenyuk pl. VAnnak esetek amikor mukodnek ezek a kapcsolatok, de nagyon ritka, mint a feher hollo!

2012. márc. 14. 16:01
 37/38 anonim ***** válasza:
Ez nem így van. Nagyon sok egyforma korú párnál is ugyanez van. Nőben is, férfiban is. Ennek semmi köze a korkülönbséghez. Ugyanúgy eltopisodik egy kisgyerekes nő, aki úgy érzi a gyerekkel már magához közötte a férjét, egy magát biztonságban érző fiatalember is, ha már neki jó állása van. A pár feladata hogy minden nap tegyen a kapcsolatukért. Nem lehet az hogy majd jövő héten megpuszilom, megdícsérem, minek strapáljam magam. Igenis tenni kell egy kapcsolatért.
2012. márc. 14. 16:30
 38/38 anonim ***** válasza:

A belső igényesség, és a környezet iránti tisztelet, megbecsülés szerintem először az öltözködésnél jön elő. Az idő múlásával előjöhet más téren is, pl. evés közben szürcsöli a levest (amit persze ő maga észre sem vesz), ha van (lesz) szakálla, bajusza, azon ott marad a kaja maradék, egy idő után majd nem veszi észre, hogy pl. zsebkendőt kellene cserélni stb. stb.

Persze, hogy megnéznek benneteket az utcán! Azt kérdezik maguktól, hogy egy ilyen jó nő vajon miért él egy ilyen hapival? Egész biztosan sok pénze van!! És már meg is van rólad a véleményük!

Ha téged is zavar az öltözködése, akkor mire vársz? Beszélj vele, harcold ki nála, hogy ha veled van, öltözzön fel tisztességgel.

Ha ez a beszélgetés nem vezet eredményre, én elgondolkodnék a továbbiakról. Még fiatal vagy, még nem késő (tovább)-lépned!

2012. márc. 14. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!