Miért hagyja el sok pasi magát idővel?
Az én férjem harmincas, de így is szereti elhagyni magát. Az apám is ilyen volt... Az anyám nem akart "rászólni", aztán egyszer apám kolléganője beolvasott az anyámnak, hogy miért nem törődik azzal a szegény emberrel. Én megértem az anyámat, de tanultam is a dologból. Van olyan barátnőm, aki még a zokniját is kikészíti a férjének, mert nem akarja, hogy fekete gatyához fehér zokni húzzon.
Szóval én sem akarom, hogy a párom hülyén nézzen ki. Őszintén ez külön erőfeszítést igényel. Én bizony nem hagyom annyiban a dolgot, és az se érdekel, ha ezért erőszakosnak tart. Egyszerűen addig mondogatom, míg le nem veszi magáról a slampos holmikat. Még azt is figyelnem kell, meg van-e borotválkozva! Irtó idegesítő. A vásárlás külön fejezet, mivel nem hajlandó próbálni. Beviszem egy nadrágját az üzletbe, és próba nélkül veszek neki valamit. Aztán meg viszem vissza, mert álalában nem jó. Akkor megint járok egy kört... :) Kész röhej. De ez van, szeretem a párom, végül is tudja, hogy érte csinálom, úgyhogy kisebb morgás után végül elfogadja, hogy így vagy úgy nem lehet kimenni az utcára.
Azért, mert az öltözködés kifejez némi hovatartozást. Üzen a viselőjéről. Mutat(hat) valami kreativitást.
Ez azt mutatja, hogy vettem 10 -ért egy komplett ruhát az "ázsiában". Csajomnak is van ugyanilyen rózsaszínbe'. Otthon is ebbe' vagyunk, de most lejöttünk colárért, cigiért mert letöltöttem egy filmet és azt megnézzük a panelba'.
Persze nem a panellal van a gond, nem a csajjal, hanem az egész csomaggal egyben. Mindenki így él, tehát én is. Mindenki ilyet hord, tehát én is.
kedves 16,minden melegítőben ciki kilépni,kivéve ha futni megyek.
az ember adjon annyit magára, hogy rendesen felöltözve megy a sarki közértbe is, nem úgy ahogy reggel felkelés után flangál.
Nem tudom te hol laksz,nálunk kinéznék a közértből aki melegítőben meg be.
Szia! Valószínűleg nem az idő okozta, hanem mindig is ilyen volt. Apukám 47 éves, világ életében melegítőben flangált, kivéve mikor 18 éves korában anyukámnak udvarolt :)
Szóval vannak férfiak, akik nem szeretik a farmert és egyebeket. Vannak, akik viszont csak ilyenben lépnek utcára, szóval ez nem a kortól függ, és ettől ő nem hagyta el magát, egyszerűen csak ezt a viseletet szereti. Szerintem egy tiszta normális melegítő nem tróger, hanem inkább sportos megjelenés, nekem személy szerint semmi gondom vele. A helyedben nem is problémáznék ilyesmin.
A ffi uralkodo tipus, szeret vadaszni, de amikor megszerezte, leteperte a zsakmanyt, aztan mar lenyugszik!
Ebben a korban mar a nyugalom, a csend lesz a jellemzoje, tehat mar nem fogja a stilusat megvaltoztatni, mivel nem igenyli azt. EGy ffiatal meg jobban figyel erre, igenyesebb is, de a ffiaknal ez maskeppen mukodik, tehat altalaban a feleseg az, aki igenyesebb, es a parjarol, mint nagy gyermekrol gondoskodik, tehat iranyitani nem lehet, de szeretettel valtoztatni igen, akkor ha a parod erre hajlik, befolyasolhato, hiszen vannak, akik megrogzotten ragaszkodoak, tehat ragaszkodnak ahhoz a stilushoz, amit elfogadtak, es valtozatatni nem akarnak!
A parod mar megtapasztalta azt, hogy nem a ruha teszi az embert, t ehat fogadd el, amit mar elfogadtal, mivel egy idosebb korosztalyt valasztottal parodnak, ezzel egyutt kell elned,
tehat alkalmazkodnod kell, a szomorusaggal ezt megoldani nem tudod, hiszen meg ffiatal vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!