Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja el sok pasi...

Miért hagyja el sok pasi magát idővel?

Figyelt kérdés
barátom negyvenes éveiben jár én húsz évvel fiatalabb vagyok, nem is ez a lényeg hanem hogy úgy érzem elhagyta magát. Két éve ismerem és az öltözködése hagy némi kívánni valót. Mikor megismertem akkor is szeretett mackóféle cuccokban flangálni de ha elmentünk valahová legalább felvett egy farmert, de mostanába azt sem. Sokszor azért nem tudunk beülni valahová mert úgy néz ki mint egy túrázó. Mondtam neki párszor de nem nagyon hatott rá, csesztetni meg nem akarom, ő döntése csak elszomorít ez. Én sem öltözök ki de így is hatalmas a kontraszt köztünk. Nem értem miért nem motiválja hogy egy fiatal csinosan öltözött lány mellett ő se ilyen ruhákba legyen....
2012. márc. 14. 08:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%

Az a vicces ebben a melegítőben, hogy látszik, a csávó menő akar lenni, azt akarja mutatni, neki jól megy, csak nem tudja, hogy kifejezni, mert semmit nem tud az öltözködésről.

Így ahelyett, hogy felvenne egy rendes gatyát, inget, felveszi azt, amin a hatalmas Puma logo virít. Mert neki ez a márka.

Plusz poén, hogy a Puma sportruházatot gyárt, de a legtöbb emberen, akin ilyen melegítő van, látszik, hogy a lépcsőn is nehezen mászik fel.

2012. márc. 14. 09:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Én attól tartok, hogy nem csak az öltözködés ott a probléma.

Aki negyven évesen igénytelen, ápolatlan, punnyatag és még meg is ideologizálja, az egyebekre is képes.

Ötven éves bácsikkal van tele a világ.

Én szeretnék 70 évesen is úr lenni, nem bácsi.

2012. márc. 14. 09:47
 23/38 anonim ***** válasza:
25%

ma 09:38

jaj én csak bemásoltam az első melegítőt amit találtam

Nekem akkor is sokkal de sokkal jobban tetszenek a melegítős pasasok mint a farmer nadrágosak.

Abban viszont teljes mértében igazad van, hogy a melegítő csak azokon áll jól akik sportosabb testalkatúak

2012. márc. 14. 09:53
 24/38 A kérdező kommentje:
nem puhos szóval sportosabb típus, de ha beülnénk valahova engem akkor is zavar
2012. márc. 14. 09:56
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözékkel az ember üzenetet közvetít magáról. Azt, hogy ő mit gondol magáról. A külvilág aszerint is fog vele bánni.

Nem az operabálba készül, evidens, hogy nem kell puccparádéba vágnia magát, de a melegítő tényleg csak otthonra vagy sporthoz használandó.

Ha én látnék egy pasast melegítőben egy kávézóban, azt hinném, leégett a háza, és odavesztek a ruhái.

2012. márc. 14. 10:07
 26/38 anonim ***** válasza:
56%
a melegítő SPORTOLÁSRA van. nem arra, hogy egész nap abban punnyadj. elmész futni felveszed. nem sportolni mész felvesze egy farmert, szövetgatyát. nem értem miért jobb egy melegítőmint egy kényelmes farmer
2012. márc. 14. 10:09
 27/38 anonim ***** válasza:

Ebbe nem kell belenyugodni, pláne nem neked is eltunyulni!!

A pozitív megerősítés szerintem célravezető, ha felvesz egy jobb inget, farmert, dicsérd meg: tök szexis vagy, mennyire csini vagy ebben, jó segged van ebben a farmerben! Ez hatni fog!

Ha te is eltopisodsz, úgy érzi joggal keres másikat. Keltsd fel a vadászösztönét, nézz jó pasikat előtte filmen, újságban (de ne az utcán előtte). Ügyes legyél!!

2012. márc. 14. 10:37
 28/38 anonim ***** válasza:
90%
Ez sértés egy nőnek, ha a palija úgy érzi nem kell már érte tennie semmit, úgyis itt marad mellette ez a liba. Szerintem is tenni kell valamit, nem kor kérdése ez. Vannak kényelmes és jó cuccok egyben. Nem csak a farmer van, egy fekete mellénnyel, hosszú ujjú felsővel ki lehet nézni valahogy.
2012. márc. 14. 10:47
 29/38 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem meg sem érdemel de nem akarok nagyképű lenni. Sokan megnéznek az utcán ő mégis annyira sem tisztel hogy felöltözzön ha elmegyünk olyan helyre. Leragadtam mellette és ebben az egészben...
2012. márc. 14. 10:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Találj ki egy olyan szöveget, hogy ilyen farmert/inget, felsőt/ hord a ... valami színész, mozihős akárki, akire felnéz, irigyel. Mondd neki hogy abban a jó passzos nacijában beindulsz rá:))
2012. márc. 14. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!