Miért hagyja el sok pasi magát idővel?
Az a vicces ebben a melegítőben, hogy látszik, a csávó menő akar lenni, azt akarja mutatni, neki jól megy, csak nem tudja, hogy kifejezni, mert semmit nem tud az öltözködésről.
Így ahelyett, hogy felvenne egy rendes gatyát, inget, felveszi azt, amin a hatalmas Puma logo virít. Mert neki ez a márka.
Plusz poén, hogy a Puma sportruházatot gyárt, de a legtöbb emberen, akin ilyen melegítő van, látszik, hogy a lépcsőn is nehezen mászik fel.
Kedves kérdező. Én attól tartok, hogy nem csak az öltözködés ott a probléma.
Aki negyven évesen igénytelen, ápolatlan, punnyatag és még meg is ideologizálja, az egyebekre is képes.
Ötven éves bácsikkal van tele a világ.
Én szeretnék 70 évesen is úr lenni, nem bácsi.
ma 09:38
jaj én csak bemásoltam az első melegítőt amit találtam
Nekem akkor is sokkal de sokkal jobban tetszenek a melegítős pasasok mint a farmer nadrágosak.
Abban viszont teljes mértében igazad van, hogy a melegítő csak azokon áll jól akik sportosabb testalkatúak
Az öltözékkel az ember üzenetet közvetít magáról. Azt, hogy ő mit gondol magáról. A külvilág aszerint is fog vele bánni.
Nem az operabálba készül, evidens, hogy nem kell puccparádéba vágnia magát, de a melegítő tényleg csak otthonra vagy sporthoz használandó.
Ha én látnék egy pasast melegítőben egy kávézóban, azt hinném, leégett a háza, és odavesztek a ruhái.
Ebbe nem kell belenyugodni, pláne nem neked is eltunyulni!!
A pozitív megerősítés szerintem célravezető, ha felvesz egy jobb inget, farmert, dicsérd meg: tök szexis vagy, mennyire csini vagy ebben, jó segged van ebben a farmerben! Ez hatni fog!
Ha te is eltopisodsz, úgy érzi joggal keres másikat. Keltsd fel a vadászösztönét, nézz jó pasikat előtte filmen, újságban (de ne az utcán előtte). Ügyes legyél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!