Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja el sok pasi...

Miért hagyja el sok pasi magát idővel?

Figyelt kérdés
barátom negyvenes éveiben jár én húsz évvel fiatalabb vagyok, nem is ez a lényeg hanem hogy úgy érzem elhagyta magát. Két éve ismerem és az öltözködése hagy némi kívánni valót. Mikor megismertem akkor is szeretett mackóféle cuccokban flangálni de ha elmentünk valahová legalább felvett egy farmert, de mostanába azt sem. Sokszor azért nem tudunk beülni valahová mert úgy néz ki mint egy túrázó. Mondtam neki párszor de nem nagyon hatott rá, csesztetni meg nem akarom, ő döntése csak elszomorít ez. Én sem öltözök ki de így is hatalmas a kontraszt köztünk. Nem értem miért nem motiválja hogy egy fiatal csinosan öltözött lány mellett ő se ilyen ruhákba legyen....
2012. márc. 14. 08:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy egy 40-es nő kellene mellé, aki már ugyanúgy kényelmesen szeretne öltözködni, mint ő.
2012. márc. 14. 08:08
 2/38 anonim ***** válasza:
85%
Apukád, anyukád hogyan öltözködik? ezt kéne figyelembe venned, ugyanis akár a barátod az apukád is lehetne 20 év korkülönbséggel.
2012. márc. 14. 08:14
 3/38 A kérdező kommentje:
Ők is felöltöznek ha elmennek valahová.
2012. márc. 14. 08:16
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem illetek össze.

Vannak emberek, (fiatal és idősebb is) akiknek a belső igényük jelentősen eltérnek egymástól, akár öltözködésről legyen szó, akár valami másról.Eddig valószínű azért "adott magára", mert tudta, hogy különben esélytelen lesz nálad, most, hogy a kapcsolatotok már szorosabb, úgy gondolja, "elengedheti" magát.

Amit tehetsz: vagy megbarátkozol ezzel, vagy (még mielőtt elhagyod) megpróbálsz vele egy szinten öltözködni. Induljatok el úgy, hogy te is "topis" legyél, így nem fog elütni egymástól kettőtök megjelenése. Ha ezt nem tudod megszokni, akkor lehet a továbbiakról gondolkodni.

2012. márc. 14. 08:19
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nem nagyon tudsz mit tenni,ha már mondtad,de nincs változás.

(Nem mindegyik negyvenes öltözik ám "kényelmesen".Nekem anyumról meg nem mondaná senki,hogy 41,rólam meg azt hiszik,hogy a huga vagyok.)

20l

2012. márc. 14. 08:21
 6/38 anonim ***** válasza:
0%

sokkal szexibb egy férfi melegítőben, mint farmerban

Igaz az se mindegy, hogy milyen az a melegítő, mert pl. nike melegítőben bárhova belehet ülni éttermen kívül, az ócska kinai melegítő meg kutyasétáltatáson kívül másra nem igen jó

2012. márc. 14. 08:36
 7/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem szabad az embernek elhagyni magát. Én közelebb vagyok a 60-hoz mint az 50-hez de szabadidő ruhában csak túrázni megyek és otthon vagyok abba. Miért olyan nehéz nadrágot felvenni egy pulcsival? Egyébként a párjáért ennyit megtehetne. Ha nem változik, keress egy másikat aki ad magára.
2012. márc. 14. 08:38
 8/38 anonim ***** válasza:
96%
Ahogyan valaki írta, próbálj meg párszor Te is "topisan" öltözködni. Kiváncsi vagyok, mi lenne a reakciója...Pár férfi elvárja, hogy bombázó legyen mellette, de magára bizony nem ad.
2012. márc. 14. 08:38
 9/38 A kérdező kommentje:
Én nem tudok így öltözni az a baj, mert rosszul érzem magam, én is gondoltam már de szerintem nem izgatná. Nem kínais melegítő de én nem szeretem kiránduláson és otthoni viselésen kívül.
2012. márc. 14. 08:40
 10/38 anonim válasza:
80%
Szerintem a nagy korkülönbség is oka lehet. Más területen is kifog mutatkozni, hogy korban nem illetek össze.
2012. márc. 14. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!