Miért hagyja el sok pasi magát idővel?
Szerintem nem illetek össze.
Vannak emberek, (fiatal és idősebb is) akiknek a belső igényük jelentősen eltérnek egymástól, akár öltözködésről legyen szó, akár valami másról.Eddig valószínű azért "adott magára", mert tudta, hogy különben esélytelen lesz nálad, most, hogy a kapcsolatotok már szorosabb, úgy gondolja, "elengedheti" magát.
Amit tehetsz: vagy megbarátkozol ezzel, vagy (még mielőtt elhagyod) megpróbálsz vele egy szinten öltözködni. Induljatok el úgy, hogy te is "topis" legyél, így nem fog elütni egymástól kettőtök megjelenése. Ha ezt nem tudod megszokni, akkor lehet a továbbiakról gondolkodni.
Hát szerintem nem nagyon tudsz mit tenni,ha már mondtad,de nincs változás.
(Nem mindegyik negyvenes öltözik ám "kényelmesen".Nekem anyumról meg nem mondaná senki,hogy 41,rólam meg azt hiszik,hogy a huga vagyok.)
20l
sokkal szexibb egy férfi melegítőben, mint farmerban
Igaz az se mindegy, hogy milyen az a melegítő, mert pl. nike melegítőben bárhova belehet ülni éttermen kívül, az ócska kinai melegítő meg kutyasétáltatáson kívül másra nem igen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!