Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondoljuk, hogy párunk...

Miért gondoljuk, hogy párunk minden titkát, gondolatát, titkos vágyát ismerjük?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez az elözö kérdésre feltett provkàcio ugye?

Hàt figyelj nem azt irtam hogy minden vàgyàt,titkàt ismerem,de ugy gondolom hogy mindent kiprobàlt màr velem.Természetesen még nem osztoztam plussz egy növel az àgyamban,de nem is mondta hogy szeretne.

Egyébként ha valaki évek ota együtt él a pàrjàval,az màr sejtheti a titkos vàgyait.Nem?

Ja gondolom,ha olyan perverz hogy àllatokkal szeretné csinàlni,azt tuti nem àrulja el.

Esetleg ha homoszexuàlis,de homoszexuàlis csak em lehet ha egy nöt vett feleségül.

Persze nem ismerem mnden titkos vàgyàt,de eleve egy kapcsolat akkor fog jol müködni ha mindkét fél megbizik egymàsban és vàgyait elmondja hogy at ki lehessen elégiteni.

Nem?

2009. jún. 11. 10:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem provákációnak szántam, csak elgondolkoztam.Én adtam az első választ, ott sem támadlak.Elgondolkoztattál, hogy én vajon tűzbe merném tenni-e a kezem minden dolgával kapcsolatban.Azt gondolom igen, de meglepődhatek.Nem akarok magabiztos lenni, és rajtaveszteni.Azért is írtam többes szám első személyben és nem azt, hogy gondoljátok, gondolják.nem akartalak megbántani, elnézést, ha rosszul érintett a kérdésem.
2009. jún. 11. 10:32
 3/14 A kérdező kommentje:
+...tűzbe merném-e tenni...+
2009. jún. 11. 10:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Bocs, a második válaszadó voltam.
2009. jún. 11. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem gondolom, hanem tudom, hogy NEM ismerem minden titkát, gondolatát, de nem is szeretném. A titkos vágy már nem ilyen egyértelmű, bár biztos van olyan is, amit sejtek, gondolok.

Én azt gondolom, hogy oké, hogy a felesége vagyok, meg a gyermekei anyja, de minimális dolog kell, hogy legyen, ami csak az övé és nem a miénk. Ahogyan nekem is megvan a magam "kis titka", úgy neki is kell lennie ilyennek.

2009. jún. 11. 10:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen.Egyetértek.Nem birtokolni akarom és cenzúrázni, csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon mennyire ismerem.És ez inkább attól függ-e, hogy mennyire nyílt velem, vagy attól, hogy mennyire vagyok figyelmes.Benézhetek-e dolgokat?Áldott-e a tudatlanság?
2009. jún. 11. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö!

Nem,nem bàntottàl meg,csak a kérdésedböl egyböl ràjöttem,hogy az én kérdésem alapjàn tetted fel.

Mégegyszer irom:Nem ismerem minden vàgyàt,de ha valakinek titkos vàgyai vannak azt nem egy prostituàlt àltal kéne kiélvezni,hanem elöször annàl probàlkozni akit szeret.Persze a te oldaladrol is van igazsàg.Mégis felvagyok hàborodva,hisz mi még csak 2 éve élünk együtt.

Hamar megunhatott.

2009. jún. 11. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tűzbe tenném érte...

Ez így más kérdés :)

Biztos van olyan dolog, amin elgondolkoznék, hogy biztos-e, de a fontos dolgokban ezer%-ig bízom benne, hogy nekem igazat mond, vagy, hogy jól ismerem. Pl. nem vagyok benne biztos, hogy nem kacsintott soha félre a sok év alatt, de abban teljesen biztos vagyok, hogy örömlányhoz soha nem menne.

2009. jún. 11. 10:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Valóban a te kérdések kapcsán gondolkodtam el.A saját kapcsolatomon kezdtem el morfondírozni.Nekünk is vannak problémáin, más jellegűek, de bizalmi dolgokról szólnak.Nem téged hibáztatlak és a legjobbakat kívánom neked.
2009. jún. 11. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztam meg benne soha 100%-ig,de mindig van egy jol hihetö szöveg a zsebében.Én ugy gondolom hogy a 90% legalàbb egyszer megcsalta pàrjàt.

Akàr egy csokkal,akàr egy éjszakàval.

Tuti igy van,csak nem mindenki ismeri be,vagy hiszi el.

2009. jún. 11. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!