Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másképp gondoljuk a barátommal...

Másképp gondoljuk a barátommal! Kinek adtok igazat? Lakást veszünk a nyáron, már le is foglalóztuk. Jövő héten szabin vagyunk. Pénzünk sem nagyon van.30asok vagyunk.

Figyelt kérdés
Én itthon maradnék ügyintézni, elintézni mindent (nem csak a lakással kapcsolatban), ami a munka miatt eddig elmaradt, gatyába rázni kicsit a dolgainkat. És mellette programokat szervezni (strand, múzeum, stb). A párom mindenképp elmenne valahova, de én gyerekkoromban élveztem utoljára nyaralást, utálok elmenni...olyan furcsa érzésem van, hogy semmi nem lesz elintézve, ha elutazom, és ráadásul ahányszor elutazom mindig a végét várom már, sehol nem tudom magam elengedni. Kész megkönnyebbülés, amikor hazaérek! Unom az üdülőket, a sétákat, a kajálást, a mindent!!! Párom viszont azzal "zsarol", hogy ő belehal, ha nem jut el nyaralni idén. Megszakad a szívem, hogy megfosszam a nyaralástól...de én meg úgy érzem, én halok bele, ha még egy nyaralást végig kell unatkoznom. Hozzátartozik, hogy ő ugyan tagadja, de az eddigi kb 3-4 alkalommal mindig végignyafogta a nyaralást, mint egy gyerek. Nem jó a kaja, nem érzi jól magát, nem jó az ágy, megfázott, napszúrást kapott, romlott az étel, nem jó a kávé, biztos valami baj lesz, depibe esett, stb, stb, stb, stb...Kinek adtok igazat? Mit tennétek?
2009. aug. 1. 12:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Én biztos átgondolnám ezt az egész kapcsolatot, főleg a lakásvásárlást. Hogy lehet unatkozni egy nyaraláson, ahol kettesben vagy a szerelmeddel? Bocsi, de valamit rosszul csináltok..
2009. aug. 1. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

HUHA! Kecske is jollakjon, kaposzta is megmaradjon:)

Mit szolnal egy olyan nyaralashoz, ahova ti vinnetek mindent? Gondolok itt egy olyan helyre, ahol nem jarnak sokan, esetleg egy kabanna, de a kajat te fozned. Ha van kocsitok, akkor az edenyeid egy reszet is viheted magaddal. Tudom olyan satoros cigany mod, de ebben az esetben te is egy kicsit otthon erezheted magad az edenyeid es parnad mellett es o is biztosabban enne abbol amit te foznel neki, nem felne, hogy romlott a kaja es udulne is egy kicsit. Annyiban van a parodnak igaza, hogy jot tesz egyszer egy evben elmenni valahova, de sehol nem irja, hogy akkor a legdragabb helyre...

Ami az ugyintezest erinti, nincs olyan dolog amit telefonon is el tudsz intezni? Igy minden nap csak egyszer hivsz fel egy valakit, ami egy kicsit kozoelebb vinne a vegehez. A szamla se lesz egbekialto, te se fogsz unatkozni es a parod is udulni fog.

2009. aug. 1. 13:06
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Én is elgondolkodnék a helyetekben,hogy ti mit kesestek egymás mellett,ha egy nyaralást untok...ahol ketten,romantikus helyen,kikapcsolódni lehet,ráedsául nem egy megszokott környezetben!!!Főleg ha szertitek egymást...:S

Sztem ez nem normális,sorry

2009. aug. 1. 13:07
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Kissé gyerekes és hisztis a párod, ahhoz képest hogy harmincas. És ráadásul önző is. Ha rengeteg elintézni való van és a munka mellett nem volt rá idő, akkor egyértelmű, hogy most kell intézni, mert ha ismét dolgozol, akkor megint nem lesz rá mód. Amikor nincs pénz, akkor bőven elég egy-egy napos program, és otthon is ki lehet kapcsolódni. Mi imádunk otthon hűsölni, rejtvényt fejteni, zenét hallgatni, nagyokat beszélgetünk, kora este sétálunk a városban és mindez még pénzbe sem kerül.
2009. aug. 1. 13:07
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Azt még hozzátenném, hogy elgondolkodnék rajta a helyedben, hogy miért vagytok együtt.
2009. aug. 1. 13:08
 6/18 A kérdező kommentje:
Azért unatkozom, mert állandóan kínlódik valamin, és én halálra feszülök, hogy jobb kedve legyen. Ha nem ízlik neki a vacsi, akkor reggelig duzzogás és mély depresszió van. Én meg rossz érzéssel alszom le, és rossz érzéssel kelek. Ha elmegyünk sétálni az a baj, ha a szobában maradunk az a baj, ha strand az a baj, mindenhol megtalálja, amitől elszomorodhat, vagy felhúzhatja magát. Ha épp nincs semmi, akkor régi történeteket szed elő, és azokon rágódik. Nekem meg remeg a gyomrom. Hát ezért nem élvezem felhőtlenül. Lehet rossz szó az unatkozás...
2009. aug. 1. 13:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)))
2009. aug. 1. 13:10
 8/18 A kérdező kommentje:
13:06-os nagyon jó ötlet...én csak akkor tudok pihenni, h nyüzsöghetek valamit...kösziiii
2009. aug. 1. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Akkor hagyd magára,a korához képest elég gáz a pasas!!!

egy ilyen emberrel nem lehet kikapcsolódni,ő azon dolgozik,hogy-hogy b*ssza el a körülötte lévő emberek kedvét!!!Undoritó!!A gyerekét is ezzel a viselkedésével fogja elriasztani minden programtól??:SHa egyáltalán lesz neki...:SIdióta

2009. aug. 1. 13:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem: ez egy nagyon furi kapcsolat, én már így szoktam őt meg, nekem is vannak hülye dolgaim...csak nyaraláskor olyan tömény...
2009. aug. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!