Másképp gondoljuk a barátommal! Kinek adtok igazat? Lakást veszünk a nyáron, már le is foglalóztuk. Jövő héten szabin vagyunk. Pénzünk sem nagyon van.30asok vagyunk.
HUHA! Kecske is jollakjon, kaposzta is megmaradjon:)
Mit szolnal egy olyan nyaralashoz, ahova ti vinnetek mindent? Gondolok itt egy olyan helyre, ahol nem jarnak sokan, esetleg egy kabanna, de a kajat te fozned. Ha van kocsitok, akkor az edenyeid egy reszet is viheted magaddal. Tudom olyan satoros cigany mod, de ebben az esetben te is egy kicsit otthon erezheted magad az edenyeid es parnad mellett es o is biztosabban enne abbol amit te foznel neki, nem felne, hogy romlott a kaja es udulne is egy kicsit. Annyiban van a parodnak igaza, hogy jot tesz egyszer egy evben elmenni valahova, de sehol nem irja, hogy akkor a legdragabb helyre...
Ami az ugyintezest erinti, nincs olyan dolog amit telefonon is el tudsz intezni? Igy minden nap csak egyszer hivsz fel egy valakit, ami egy kicsit kozoelebb vinne a vegehez. A szamla se lesz egbekialto, te se fogsz unatkozni es a parod is udulni fog.
Én is elgondolkodnék a helyetekben,hogy ti mit kesestek egymás mellett,ha egy nyaralást untok...ahol ketten,romantikus helyen,kikapcsolódni lehet,ráedsául nem egy megszokott környezetben!!!Főleg ha szertitek egymást...:S
Sztem ez nem normális,sorry
Akkor hagyd magára,a korához képest elég gáz a pasas!!!
egy ilyen emberrel nem lehet kikapcsolódni,ő azon dolgozik,hogy-hogy b*ssza el a körülötte lévő emberek kedvét!!!Undoritó!!A gyerekét is ezzel a viselkedésével fogja elriasztani minden programtól??:SHa egyáltalán lesz neki...:SIdióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!