Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másképp gondoljuk a barátommal...

Másképp gondoljuk a barátommal! Kinek adtok igazat? Lakást veszünk a nyáron, már le is foglalóztuk. Jövő héten szabin vagyunk. Pénzünk sem nagyon van.30asok vagyunk.

Figyelt kérdés
Én itthon maradnék ügyintézni, elintézni mindent (nem csak a lakással kapcsolatban), ami a munka miatt eddig elmaradt, gatyába rázni kicsit a dolgainkat. És mellette programokat szervezni (strand, múzeum, stb). A párom mindenképp elmenne valahova, de én gyerekkoromban élveztem utoljára nyaralást, utálok elmenni...olyan furcsa érzésem van, hogy semmi nem lesz elintézve, ha elutazom, és ráadásul ahányszor elutazom mindig a végét várom már, sehol nem tudom magam elengedni. Kész megkönnyebbülés, amikor hazaérek! Unom az üdülőket, a sétákat, a kajálást, a mindent!!! Párom viszont azzal "zsarol", hogy ő belehal, ha nem jut el nyaralni idén. Megszakad a szívem, hogy megfosszam a nyaralástól...de én meg úgy érzem, én halok bele, ha még egy nyaralást végig kell unatkoznom. Hozzátartozik, hogy ő ugyan tagadja, de az eddigi kb 3-4 alkalommal mindig végignyafogta a nyaralást, mint egy gyerek. Nem jó a kaja, nem érzi jól magát, nem jó az ágy, megfázott, napszúrást kapott, romlott az étel, nem jó a kávé, biztos valami baj lesz, depibe esett, stb, stb, stb, stb...Kinek adtok igazat? Mit tennétek?
2009. aug. 1. 12:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettőtöknek valaki másra van szüksége, ha már most nem tudtok egy ilyen egyszerű kérdésben dönteni.

Mi lenne, ha félpanziós helyre mennétek? Reggelit kaptok, a többit meg megoldjátok ti.

2009. aug. 1. 13:23
 12/18 A kérdező kommentje:
De miért? Minden kapcsolatban tökéletes az összhang, mindenben együtt döntenek? A legtöbb helyen azt látom, az egyik fél akarata érvényesül, a másik meg lusta küzdeni. Mondjuk mi meg ilyen problémázósak vagyunk, túlgondolkodjuk...:(((
2009. aug. 1. 13:34
 13/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a párodnak jobb lenne a haverokkal vakációzni? NEM idegesítenétek egymást, ő nyaralna, Te otthon pihennél és intéznéd a közös ügyeket. Olcsóbban kijönne, mert a haverokkal osztoznának a költségeken. Valószínűleg jót tenne egy kis külön töltött idő Neked és neki is. Nyilván feszültek vagytok a lakásvásárlás miatt. Nagy dolog az ilyesmi, gondolom a párod menekülni akar a nyomás alól. Ez szerintem normális dolog. Amikor hazatér nagyon fog örülni, hogy mindent elintéztél, és nem kell a nyomasztó ügyintézéssel szembenéznie. Örülni fog a kezdeményezésnek, hogy a haverjaival lehet és rájön, hogy igazi kincs vagy amiért elengedted. A pasik már csak ilyenek! Sok szerencsét!
2009. aug. 1. 14:00
 14/18 anonim válasza:
61%

Válasz a többieknek, akik szerint a kapcsolatuk fuccs: vannak párok, akik ha otthon, hétköznapi életben vannak teljesen jól kijönnek egymással, de amint máshova kerülnek, legyen az lakodalom, vagy nyaralás akkor veszekszenek, rosszul érzik magukat. Ezekről a párokról azt hiszik, hogy rossz a kapcsolatuk, pedig nem erről van szó, csak nem látjuk őket természetes környezetükben.

Az emberek másik típusa akkor is képes a párkapcsolata legharmonikusabb oldalát mutatni, ha 5 perccel előtte otthon késsel rohangáltak egymás után.

Normálisnak azt a viselkedést tartjuk, amikor a párok közösségben harmonikusan viselkednek a gondjaik ellenére is. Tehát egy színpadias boldogság többet ér, mint egy őszinte "nem érzem jól magam itt" !?

2009. aug. 1. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, attól, hogy sok kapcsolat rosszul működik, nem törvényszerű, hogy nektek is rosszul kell, hogy működjön.

Most nem azt mondom, hogy jaj, leszakad a csillagos ég, de gondoljátok át, itt mindkettőtöknek kell engedni, képesek vagytok rá? Nem a mostanira gondolok, hanem ha már gyerek is lesz, a gyerek ezt lássa? Szerintem ne. Vagy kompromisszumot köttök, vagy ha nem vagytok rá képesek, akkor külön kell menni, legalább egy kis időre, hogy átgondoljátok, hogy tényleg jó-e így.

Az én szüleim állandóan balhéznak, nem volt jó így felnőni, hogy ezt éltem át, én a gyerekemnek már nem ezt akarom.

A ti mostani problémátokat azért nem tudom kis problémának venni, mert nem kis összegű anyagi kiadásról van szó, na most ha a gyerek később ilyent lát, mit fog gondolni? Addig civakodtok, míg elmegy a nyár. A szüleimnek idén nyáron lehet, hogy elmarad a nyaralás, mert későn kaptak észbe, addig veszekedtek, hogy lefoglalták a helyet mások, ahova menni akartak.

Más dolog veszekedni azon, hogy ki mosogasson, mint egy ilyenen.

2009. aug. 1. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem mindketten ZIZZENTEK vagytok!!!! Én mindenesetre egyedül járok kirándulni..............
2009. aug. 1. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Na, a kérdező feltesz egy kérdést, ami nagyon nem arról szól, hogy elhagyja a párját vagy sem. Erre többen azt a választ adják, vagyis inkább kérdezik, hogy mit keres két ilyen ember egymás mellett...Úgy néz ki ma már szinte ciki hibájával együtt szeretni a másikat.

Kedves Kérdező!

Kettesben szoktatok járni nyaralni? Ha igen, akkor valószínűleg azért unatkoztok. Hívjatok el egy barát párost, meglátod a párodnak esze ágában sem lesz panaszkodni, már csak büszkeségből sem.

Nem tudom milyen helyekre szerettek járni, de itthon és közel külföldön is(pl. Horváto.) rengeteg lehetőség van a nyüzsgő nyaralást kedvelőknek. Gondolok itt a kipróbálható vízisportszerekre, búvárkodásra, városnézésre. Mehetnétek apartmanba, ott főzőcskézhetnétek kedvetek szerint.

Ha nem szeretitek a vízparti üdüléseket, akkor próbáljatok ki valami olyat, amit eddig sosem. a férjeddel pedig tisztázd, hogy ha most is hisztis lesz többet nem mentek nyaralni és kész.

valószínűleg azért érzed, hogy belehalnál még egy nyaralásba, mert nem jól szervezitek meg.

Az ügyintézés miatt pedig ne aggódj, meg lesz oldva minden a saját idejében. lazítani kell, jól érezni magatokat meg aztán pláne.

2009. aug. 1. 16:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a jó tanácsokat és a segítséget! :))) Örülök, hogy páran úgy gondoljátok, érdemes kitartani akkor is, ha nem minden rózsaszín...igen, a hétköznapokban nagyon jól megvagyunk, ilyenkor van stressz...

köszi mindenkinek...:)))

2009. aug. 1. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!