Meglopott a párom lánya. Mit csináljak: szóljak a páromnak vagy ne?
Páromnak van egy 9 éves kislánya. Tegnap itt aludt, reggel én kísértem el az iskoláig. Bementem a boltba, akkor vettem észre, hogy eltűnt egy ezres. (Volt egy 10ezresem és egy 2 ezresem, meg talán 300 ft-nyi apró)
Tudom, hogy este még megvolt, látta is a kislány, amint beteszem a pénztárcámba. A szobája melletti falon vannak a kabátok és a táskám, szóval volt rá alkalma és lehetősége.
Nem nagy összeg, de azért mégse hagyhatom szó nélkül. Vagy ne szóljak a páromnak?
En elöször megkerdeznem a paromat, hogy vett-e ki penzt a tarcambol.
Utana a parommal tuti megbeszelnem a helyzetet, ö sem akar szerintem egy szarka gyereket felnevelni. Es amugy is jo, ha nem teged feszit csak belülröl a dolog, ketten hamarabb talalhattok ra megoldast. Mindenesetre ne sarozd a kislanyt, csak finoman talald a gyanudat a ferjednek.
Amugy meg attol, hogy kicsi, lehet, hogy olyasmiket hall otthon, hogy majd kapsz penzt apadektol, nekik van böven, igy hat a gyermeki logika es a masik oldal joindulata összehozhatta ezt a manövert. Es igazad van, nem az összegen van a hangsuly, hanem a törtenesen.
Megemlítettem a páromnak, hogy a pénztárcámból hiányzik egy ezres, nem látta-e véletlenül.
Azt mondta ő nem vette ki, hiszen van neki saját pénztárcája, de megkérdezi a lányát.
Beszélt az exével, aki megnézte a lány kabátzsebét és talált benne 870 ft-t meg egy blokkot ami 130 ft-ról szólt.
Kérdezte az ex, hogy mi adtunk a gyereknek pénzt vagy máshonnan szerezte? A párom annyit mondott,hogy biztosan kirántottam, a kislány meg megtalálta és elrakta, mert nem tudhatta, hogy az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!