Szerintetek h döntsek? Mit fog a családom szólni?
Sziasztok,
a családomban azt a neveltetést kaptam, h ne éljek nemi életet házasság előtt, és természetesen csak majd a férjemmel költözzek össze. Én nem fogadtam meg ez előbbi tanácsot, mert miután úgy éreztem h komoly a kapcsolatunk, lefeküdtem a barátommal. Most jön a második pont. Ő külföldi és én is itt tanulok, másfél éve járunk. Eddig nem laktunk együtt, mert másik városban dolgozott ő, de most ide fog költözni. Felmerült, h összeköltözzünk, de én félek. Pedig nagyon szeretem és gondolom nagyon sokat leszünk egymásnál de mégis elköteleződésnek érzem h összeköltözzünk, nem lesz hova hazamenni ha összeveszünk stb. Félek a családom reakciójától is, nagyon kiakadnának. A szívem azt mondja tegyem, mert úgyis mellette akarok majd mindig aludni, az eszem meg, h ne, mert túl nagy lépés lenne, sok mindenkit megbotránkoztatnék és elveszteném a szabadságom, úgy érzem ezzel kvázi kijelenteném h tuti vele fogok megházasodni egyszer, el se tudom képzelni h így szakítás lenne belőle ha már együtt lakunk(mondjuk amúgy se tervezek szakítást).
szerintetek mi lenne a helyes?
21L
Ha jól értem külföldön élsz. A szüleid is? Ha nem, miért kéne elmondanod nekik ha tartasz a véleményüktől? Gondolom azt sem közölted velük, hogy lefeküdtél 21 évesen a barátoddal (amit mondjuk nem értem miért kéne elmondanod, nem 13 vagy).
Ha meg attól tartasz, hogy mi lesz ha szétmentek és nem tudsz hova költözni, akkor ne költözz vele össze. Nem hiszem, hogy kényszerítene rá bárki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!