30 éves korotok után vállalnátok egyedül gyereket?
sok válaszban olvastam, hogy, ha meglenne a megfelelő anyagi háttér, akkor igen.
Ez ám az önzőség. A gyerekneveléshez nemcsak pénz kell, hanem apa is.
De vannak itt olyan önző nők, akiket nem érdekel, hogy mi a legjobb a gyereknek, ők gyereket akarnak maguknak, és kész.
Nem. Szerintem egy gyerek helye a családban van, ahol a felek szeretetben élnek egymással. Az más kérdés, ha önhibájukon kívül nem élhetnek családban (meghalt az egyik fél).
Az ily módon egyedülálló szülő gondolata számomra nagyon liberális és visszataszító. A gyerek nem egy játék, amit unalmas napjaimra megcsinálok magamnak, hogy legyen mivel eltölteni az időt.
Igen, ássa el magát.
Aki akar, az talál.
Egyébként én nem is ezekről a nőkről szóltam, hanem azokról, akik mint hobbit teremtik meg maguknak a gyereket. "nekem nem kell pasi, csak gyerek". És továbbra is azt mondom: az ilyen ássa el magát.
Óriási tévhit, hogy a gyereknek család kell.
A család egy mesterséges közösség. A vallás hozta létre.
Ha pls. Shell részvényes lennék (befolyásos,tehát min. 40 %) akkor minden további nélkül kettőt is vállalnék.
De így: még 5 szerető mellett sem, és a legjobb leggazdagabb férj mellett sem. Egyet sem.
(hacsak rám nem íratja a jól tejelő multicégét...:)
Persze ezt vallásos beállítottságú emberek úgysem értik meg.
Egyszerűen megrögzött materialista vagyok!
peace!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!