Mitévő legyek? Megrendült a bizalmam a férjem felé. (hosszú! )
7éve vagyunk együtt,5éve házasok van egy kislányunk is másfél éves. A férjem jó Apa, bármit kérek megteszi/megveszi nekünk anyagi biztonságot megadja, szeret és próbálja kimutatni is, viszont elég szeszélyes és hirtelen haragú (már beszéltünk róla, hogy kezelteti magát az indulatai miatt). Tegnap volt egy vitánk. Nem értettünk egyet egy gyereknevelési módszerben.(ő azt az elvet vallja, hogy a gyerek mindent a kezébe vehet felügyelettel, én nem engedek neki dolgokat-felügyelettel sem:olló, kés, sörösüveg, cigicsikk...stb) Szóval babánk tegnap játszott egy olyat, hogy szívószálat dugdosott a söröspohárba és utána meg lenyalta. Szóltam a férjemnek, hogy ezt ne engedje, aztán szóltam mégegyszer. Innen jött a vita. Végül én "hisztiben" törtem ki, ő meg lekevert nekem egyet, a gyerek előtt. Persze miután lenyugodtunk bocsánatot kért, azért hogy így kijött a sodrából. Megkérdeztem tőle, hogy mit érzett a pofon alatt. Azt mondta: Semmit.
Nem tudom mitévő legyek. Fáj a szívem, főleg a babánk miatt, hogy ezt végig kellett néznie és szegényt alig tudtam megnyugtatni. Valószínű túlreagáltam, de azért szerintem nem annyira, hogy ez legyen a vége.
Szerintetek hogyha elkezdi az indulatkezeléseit megváltozhat? Ki, mit tenne a helyemben? Tanács? Elválni nem szeretnék, elsődleges a házasságom megmentése
,,Szerintetek hogyha elkezdi az indulatkezeléseit megváltozhat? Ki, mit tenne a helyemben? Tanács? Elválni nem szeretnék, elsődleges a házasságom megmentése":-ennek függvényében:
Igen megváltozhat, megfelelő terápia mellett. (pszichiáter), én a helyedben elválnék, bár a helyedben én mondjuk nem izélnék a sörösüveg miatt, főleg nem törnék ki hisztiben, egyszerűen baromi idegesítő, érthetetlen és értelmetlen. (mondom nőként). Tanács neki pszichiáter, neked pszichológus, ha túlfélted a gyereket és hisztizel.
Most komolyan azon vitatkozik mindenki, hogy miért nem hagyta a kérdező sört nyalni a gyereket?!
Jóhogynem azt mondjátok: miért nem fogtad be a szád, akkor nem kaptál volna pofont!
Kérdező!
Mindenképpen indulatkezelő terápiára küldeném a férjem. A gyerek elött amúgy tényleg ne vitatkozzatok. Hívd ki a helyiségből a férjedet és ott beszéld meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!