Hol találkoztatok a pároddal?
Vonaton találkoztunk. Közös volt a haveri társaságunk egy része, de addig mi nem is láttuk egymást. Egyszer hazafelé a suliból megint összejött a banda a vonaton, és ott volt ő is. :)
Azóta eltelt 11 év, még mindig együtt, csak már hármasban.
Nagyon érdekesek a válaszok, jókat mosolyogtam az aranyos történeteken! :)
....hát én pont most szakítottam a párommal pár hete, egy esti iskolában ismerkedtünk meg, osztálytársak voltunk, az első adandó "osztálybulin" egymásba gabalyodtunk, a féltékenykedése és az állandó vádolgatása miatt lett vége...
Őszintén kíváncsi voltam, hogy ki hol találkozott a párjával, hol lehet tartós kapcsolatokat kialakítani, bár tudom erre nincs biztos recept. :) csak már olyan reménytelennek érzem a helyzetem majdnem 27 évesen.... azzal nincs gondom, hogy találjak valakit, inkább az okoz gondot, hogy normális legyen... csak tudnám már, hogy hogy lehet kiszűrni a "nekem valót"! :)
N
Én 1,5 évig voltam egyedül, egy 3 éves kapcsolattal a hátam mögött. Aztán Magyarországot is magam mögött hagytam. Új hely, új élet, új emberek. És végül a szerelem is rámtalált. Mondhatni a legjobb időben, mert vaciláltam, hogy menjek-e haza vagy éljek itt tovább. Hát ez a kérdés azóta megoldódott.
Szóval nyugi... Néha kell egy kis idő. Hol hosszabb...hol rövidebb. Tudom, könnyű ilyet írni én is embert tudtam volna ölni amikor ezzel vígasztaltak, de okosabbat sajnos most nem lehet tanácsolni.
Utolsó!
Melyik országban "lakol"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!