Hol találkoztatok a pároddal?
Figyelt kérdés
elmeséled? :)2012. márc. 11. 23:47
1/26 anonim válasza:
interneten, NEM tarskereson! tok veletlenul, azota mar evek teltek el, imadjuk egymast, es van egy kislanyunk is :)
2/26 anonim válasza:
Hát most az előbb épp a konyhában.
3/26 anonim válasza:
Neten, társkereső alkalmazásban. 2 éve ennek és azóta együtt is élünk.
5/26 anonim válasza:
Discoban,a szülőfalumban. Semmi különös,előtte soha nem is láttuk egymást. Utána találkozgattunk,1év után összeköltöztünk. Ennek 5 és fél éve,és van egy 2éves tündérhercegnőnk.
7/26 anonim válasza:
chat.hu-n, de egyikünk sem társkeresési céllal volt fent, hanem csak elütni az időt. Aztán 2hónapig beszélgettünk MSN-en, végül rávett, hogy találkozzunk. Ennek már másfél éve, és imádjuk egymást. :) 17L 20F
8/26 anonim válasza:
Osztálytársam volt. Négy év kapcsolat, ebből kettő házasság, egy baba.
21n 22f
9/26 anonim válasza:
Netes társkereső, 6 éve, már házasok vagyunk.
10/26 anonim válasza:
Neten, de nem társkereső. Én a nyelvtudásomat akartam fejleszteni ezen az oldalon, ő rám írt, aztán én hülye a saját levelét küldtem neki vissza, válasz nélkül. Aztán másnap írtam mégegyet hogy bocsánat, szőke voltam.
Privátban kezdtünk levelezni, majd elhívott randira. Azóta együtt vagyunk, és a nyelvtudásom is sokat fejlődött. Privát német tanárom van :)
23/N. 28/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!