Milyen közös hobbid van a pároddal?
Mostanában látom több ismerősömnél, h közös hobbikat űznek. Biciklitúra, hegymászás stb. Mi sajnos általában vagy kéthetente 3-4 napra( De akkor 0-24 órában) találkozunk, vagy néha 3 hetente 5-6 napra, van azonban h két hetet is nálam tud lenni, teljesen változó. Szóval nincs meg az h heti többször el tudnánk menni valahova. De nagyon tetszik az ötlet h legyen egy közös ilyesmi hobbink, például biciklizés közben milyen jó, h új tájakat fedeznek fel együtt, és közben beszélgethetnek egy csomót. Csak se ő se én nem szeretünk tekerni ez a baj :) De bármi más ötlet? ti milyen hobbikat űztök együtt ami összekapcsol titeket?
köszönöm a válaszokat
21L
Várakat, múzeumokat vagy egyén érdekes épületeket (Zalaszántón a sztupa például) megyünk nézni az ország bármely pontján.
22L
Nekünk nincs ilyen, és direktbe szerintem nem is lehet keresni. Ettől erőltetett lenne. Egy kapcsolatot élni kell, nem pedig "menedzselni".
Ha csak eljártok sétálni, moziba, kirándulni, kutyát sétáltatni, este DVD-zni kukorica és kóla mellett, és közben mindketten jól érzitek magatokat, akkor nincs szükség mesterségesen "fejleszteni" a kapcsolatot :) Mert akkor az kapcsol össze titeket, hogy jól érzitek magatokat egymással.
Nekünk szerintem nincs ilyen. Mármint olvasni pl. mindketten szeretünk, és sokat is olvasunk, de nyilván nem ketten olvassuk ugyanazt a könyvet (bár megesett ilyen is már), szóval ezt nem közösen csináljuk. Mondjuk ha valamit mindketten olvastunk már, azt meg szoktuk beszélni, ha szóba kerül :)
Szoktunk járni kirándulni, de ez meg nálam nem számít hobbinak.
Nekem az a hobbi, amikor készítek valamit. Mondjuk szeretek kötni. Hát ezt a férjemről nehezen tudnám elképzelni :D
puzzle (úgy 2000-5000 dbos)
kirándulás
városi séta
múzeum látogatás
rock koncert
mese mesélés
origami
főzés
beszélgetés
22/L
nekünk sincs közös, de mindkettem szívesen mesélünk a sajátunkról.
De szoktunk közösen főzőcskézni, felváltva h ki főz. és ki kuktáskodik :P
Meg sétálni járunk, néha teaházba.
Semmi... :S Nincs is hobbink. Semmi érdekeset nem csinálunk, leszámítva, hogy ki-ki a maga gépe előtt ül. Moziba nem voltunk soha. Bármilyen kulturális élményünk nincs, se kirándulás, se nyaralás...
Unalmas az életünk. Irigylem azokat, akiknek sok szép közös élményük van.
Mindketten színészek vagyunk, így minden, ami ebbe beletartozik :) Színjátszás, színházlátogatás. Ezenkívül: zene, zenecsinálás, bulik, alvás :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!