Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találkoztatok a pároddal?

Hol találkoztatok a pároddal?

Figyelt kérdés
elmeséled? :)
2012. márc. 11. 23:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Neten, de nem társkeresőn, véletlenül. 4 Hónap cstelés, ímélezés lett belőle, majd randik, 7,5 éve vagyunk együtt. Nyáron esküvő.
2012. márc. 12. 08:31
 12/26 anonim ***** válasza:
Chat.hu-n. 6 és fél éve történt, fél éve házasok is vagyunk.
2012. márc. 12. 08:58
 13/26 anonim ***** válasza:
Társkeresőn keresztül. (nem netes) 4 éve lesz, hogy együtt vagyunk, és már házasok vagyunk, útban a baba.
2012. márc. 12. 08:58
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Egy komoly kapcsolat gyászolása, és több következő csalódás után újra regisztráltam egy társkeresőre, ami nem váltotta be a reményeim, így még kb. 6-ra feltettem magam. Már nagyon untam az egészet, de belül meg hittem, hogy fel fog bukkanni a nagy Ő. Aztán rámírt a Párom, de olyan komoly szöveggel, hogy kicsit meghátráltam, bár belül meg én sem akartam már évekig randizgatni, hanem komolyat szerettem volna már, de nagyon. 2 hétig nem válaszoltam neki, aztán írt újra, hogy nagyon örülne a levelemnek. Akkor elkezdtünk levelezni, MSNezni és találkoztunk. Az első pillanatban a fülembe csippant egy hang, hogy Ő AZ!

15 hónapja vagyunk együtt, 9 hónapja együtt is élünk.

23N (és a Párom 30F)

2012. márc. 12. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Internet, szintén nem társkereső. Aztán megbeszéltünk egy talit, a vonaton találkozunk:D 3 nap múlva egy év!:)
2012. márc. 12. 09:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Az exemmel dolgoztak együtt régen, ő mutatott be neki. Aztán az exemmel vége lett, legjobb barátok voltunk 7 évig, majd utána összejöttünk, végül tavaly összeházasodtunk :)
2012. márc. 12. 10:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
ZP-ben. Hát a fene se gondolta volna, hogy egy ilyen szórakozóhelyen találom meg a férjem és egyben gyermekem apját. (:
2012. márc. 12. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Egyetemen egy tánckurzuson. 2 évig jó barátok voltunk, aztán szakítottam az akkori barátommal. Rá 2 hétre összejöttünk és azóta is együtt vagyunk lassan 1,5 éve és hosszúra tervezünk:)

22N 23F

2012. márc. 12. 10:38
 19/26 anonim ***** válasza:
1 munkahelyen dolgoztunk :) pár hét ismerettség és ismerkedés után jöttünk össze :) ennek lassan 5 éve :D
2012. márc. 12. 11:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
soha nem hittem, hogy akár egy értelmes emberrel is összehoz a sors azon a bizonyos chat.hu-n, de így történt. odaevett a penész, mert mocskos mód unatkoztam. ő beköszönt, én elég fáradt voltam és addigra vagy 20 selejtet küldtem melegebb éghajlatra, így nem voltam valami kedves. aztán a bunkózásom eredményeként faképnél hagyott, gondoltam oké, most az egyszer bocsánatot kérek, hogy ekkora tajparaszt voltam. aztán átmentünk msnre, kiderült, hogy egy városban lakunk, hogy van egy csomó közös ismerősünk, hogy nagyon is kijövünk egymással... hajnalba nyúló beszélgetés lett, pedig másnap mindketten mentünk dolgozni. harmadnap találkoztunk, abszolút az esetem volt külsőre is, belsőre is. mint kiderült, én is neki. azóta eltelt egy "kis" idő, már együtt élünk és az első közös babánkat várjuk :) na de ha már megkérdezted, Te is mesélj!
2012. márc. 12. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!