Kérhetem akár peres úton is hogy a fiam eltartson?
A feleségemmel elváltunk a fiamat annyira ellenem nevelte h nem is találkoztunk. Gyerektartást mindig tisztességesen fizettem. Lebetegedtem,elvesztettem a munkám,tólószékbe vagyok,nem tudom ellátni magam egyedül. 58.000Ftos rokkant nyugdíjat kapok. Ebből nem tudom ellátni magam. Csak a gyógyszereim 30.000Ft körül mozog.Pár héten belül kijöhetek a rehabilitációs kórházból de nem tudok hova menni sem,nincs hol laknom.
Kértem a fiam h adok neki a nyugdíjamból pénzt csak segítsen h lakhassak vhol,meg tudjak vmit enni. De elküldött h semmirekellő vagyok soha egy ft gyerektartást nem adtam neki,mit képzelek magamról és nem kerestem soha.
Én mindig kerestem őt,akartam vele tartani a kapcsolatot de az anyja ha mentem akkor azt mondta h nincs itthon,vagy h nem akar velem találkozni. Ő mondta azt is h nem fizettem soha semmit.
MIkor meg elég nagy volt a fiam h tudjak vele beszélni akkor ő küldött el folyamatosan mert h régen se kerestem.
Az anyja meghalt neki 2 éve rákban. Nem tudja már bebizonyítani h nem olyan vagyok mint hisz. Nekem nincs testvérem,a szüleim sem élnek. nem tudom hova tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!