Szerintetek kérhetem ezt apáéktól ajándékba?
Van egy barátnőm az osztályból aki elég szegény családban él, arra gondoltam ,hogy most karácsonykor le mondok a drága ajándékokról, csak a barátnőm,az anyukája és a kishúga hagyj jöjjenek át hozzánk karácsony egyik napján.
Szívesen lemondok az ajándékról a barátnőm kishúgának javára.
milyen cuki tőled :)
szerintem megengednék, egy vacsi szinte kevesebbe van, mint egy ajándék:)
Köszi. :)
remélem tényleg megengedik.
Örülnék, ha több ilyet látnék:)
Most megmelengetted a lelkemet:) :$
Nagyon kedves és figyelmes vagy, igazán értékes ember!!!
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: szerintem beszélj a szüleiddel, de arra is figyelj, hogy a lánynak hogyan tálalod. Ne legyen "szánalomszaga".
Tudom, hogy nem azért teszed, mert szánod őket, hanem, hogy szép karácsonyuk legye, de figyelj oda nagyon, nehogy megsértsd őket:)
Puszillak!:)
Nahát, ez nagyon szép ötlet! Mindenképp beszéld meg a szüleiddel, mert akármilyen kedves az ötleted, lehet, hogy ettől függetlenül ők nem akarnák, hogy idegeneket hívj karácsonykor magatokhoz. A barátnődet pedig érdemes lenne előbb kikérdezni, hogy mit szólna egy ilyen dologhoz. Pl.: "mit szólnál hozzá, ha idén együtt karácsonyoznánk?" Ha lelkesedik, akkor biztos szívesen elfogadja a meghívásodat, de ha esetleg szégyelli a szegénységét, akkor lehet, hogy elutasítja majd.
Én biztos megengedném, ha a szüleid helyében lennék, bár előbb azért szeretnék megismerkedni a kislánnyal. Tőlem biztos kapnál ajándékot is, hiszen te tényleg megértetted a karácsony lényegét! Egészen meghatódtam.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A barátnőm apukája sajnos meghalt, az anyuka egyedül neveli őket.
Ma megkérdezem apáékat ,hogy mit gondolnak erről.
Azt mondták ,hogy még átgondolják.
Remélem megengedik majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!