Tudom hogy mind a ketten hibásak vagyunk. Mit tehetnék? 14L
KÉRLEK OLVASSÁTOK EL, TUDOM HOGY HOSSZÚ DE FONTOS LENNE
helyzet: van egy házunk (nagy szoba, nappali, fürdő, konyha) élünk benne: én, nagymamám, anyum és néha itt alszik a pasija. szeretem anyumat is, pasiját is, mamámat is.
általában a nagyszobában (ami az enyém és anyumé lenne) szoktam aludni, egyedül. a nappaliba anya ás mama. ha a pasi itt van, akkor nekem ki kell menni a nappaliba, hogy ők kettesbe legyenek. ez ált. péntek estétől hétfő reggelig megy. hétvégével nincs is bajom, de hétköznap mindig bujkálnom kell hogy felöltözhessek, mert a fürdő hideg, hiába fűtjük ezerrel, ott nem öltözhetek.
nos, tegnap anyumat megcsikiztem (ő is szokott, holott egyikünk se szereti)mondta h ne, én mindig csikiztem rajta egyet és úgy megütötte az orromat , azt hittem kiabálok, és kicsúszott a számon az h nemnormális. véletlen volt... a nappaliba voltunk mind a 4en. utána nem szólt hozzám. tegnap kaptam 2 nadrágot, elvette őket.
ha van egy kis szabadideje mindig 3asba (pasi én anya) töltjük. kéthetente van olyan hogy elmegyünk együtt valahova, néha az is csak bevásárlás, meg ha mennie kell valahova pl. bank, vagy ilyesmi akkor magával visz. de az nem ugyan az mintha elmennénk sétálni. lehet hogy gyerekes, de akkor is szükségem van az anyámra.... esténként a nappaliba szoktak beszélni (mama és anya) és engem is kihívnak, de van mikor nincs kedvem a túltárgyalt dolgokról beszélni, nem megyek ki.
ma is azon ment a vita, hogy a nadrágomat adja vissza..
ja és nem szólt hozzám.
reggelente (általánosan ha itt van a pasi) akkor kijönnek a nappaliba, kávéznak, tőlem meg se kérdezik h akarok e inni vagy valami... anya sose ülne oda az ágyamra , nem , mama ágyára ül a pasival.
most erre azt mondjátok, hogy a hétvégéket hagyjam már meg nekik...oké, de a hétvége az egyetlen alkalom mikor én is vele tudnék lenni...
ja és anya mindig mamát meg a pasit kérdezi meg h igazam van? és mindig ők mondják h persze gyermekem...
mamámmal is sokat veszekszünk,72 éves, van egy természete, de szeretem...
írjátok le kérlek mit gondoltok, hogyan tudnánk megoldani a problémát.
Hát én ilyen "büntetésről" eleve nem hallottam, hogy nadrágot elvenni egy gyerektől. Ha már kinőtted őket, akkor visszaadja majd????
A másik: számomra felháborító lenne, ha (bármikor!) kitennének a szobámból, mert nekik az az ágy kell. Én meg öltözzek bujkálva a hidegben.
Félreértés ne essék, nem lázítani akarlak, de ezek fényében pláne nem értem, hogy anyukádnak mi baja.
Egyébként sem nagyon felnőttes dolog napokig (hetekig?) duzzogni valami miatt, amit egy gyerek véletlenül mondott.
Persze, hogy nem kellett volna ezt mondanod. Neki meg nem kellett volna megütnie - ez egyébként szerintem súlyosabb bűn, szóval kb. te is duzzoghatnál ennyi erőből.
Szóval nem értem a helyzetet, anyukád elég furának hangzik ezek alapján. :s
Hogy mit tehetsz? Sajnos nem tudom... Mondanám, hogy próbálj vele beszélni, de a jelek szerint nem lehet. :s Szóval lehet, az a legjobb, ha kivársz. :(
Elég nagy baj, ha a pasiját többre tartja, én ilyen anyával nem foglalkoznék.
Menj be a szobádba, és ha lehet ne szólj hozzá, menj el a barátnőiddel..
Egyszer csak észre veszi, hogy az egyetlen lányát, aki örökre a lánya marad elveszítette, egy pali miatt.
Igen elég nagy baj, ha a hétvégét csak vele tölti. Ordít a soraidból, hogy vele többet foglalkozik, és neked még annyi szeretetet sem ad.
Nem az a baj, ha szerelmes, hanem az, hogy elfelejti a lányát.
Sok szerencsét:)
hétvégén kettőnkkel van. vele meg velem.
és én annyira szeretem...most is próbáltam vele beszélni, de csak újabb viza lett....
és én se vagyok az a jó gyerek, de tegnap szó nélkül egész nap segítettem a kertbe .( sőt szinte minden szombaton segítek a kertbe vagy főzök vagy takarítok)
elengedni nem enged el sehova..
és mindig az apai ágamat szidja (1 éves koromba váltak el) hogy így apám meg nagyanyám... és mama meg mondja hogy : ez is ilyen mint ők...
nem akarok eltávolodni tőle mert szeretem, de...
Jesszus. :S
És apukád milyen? Vele sosem vagy hétvégente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!