Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el hugomnak,...

Hogy mondjam el hugomnak, hogy ne sértődjön meg azt, hogy melléfogott a párválasztással?

Figyelt kérdés

Kb. 4 hónapja vannak együtt. A srác eljött bemutatkozni koszosan, piszkosan, büdösen. Hugom eddig igényes volt (napi 2-3x is zuhanyzott nyáron), nem értjük, hogy választhatott ilyen pasit. Napi 1 és fél doboz cigit szív (családunkban senki nem dohányzik). A csikkeket az utcán az árokba dobálta, nálunk az udvarba szanaszét, pedig hamutartónk is van, ha esetleg dohányos ember jönne hozzánk. Én bíztos nem fogom összeszedni, örülök, hogy a doki azt mondta mozoghatok mostmár, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Arról volt szó, hogy ők főznek, erre minden rám hárult, szertencsére párom itthon volt így ő segített. Otthon hátfelujítás van (villanycsere, mert már életveszélyessé vált, erre hugom elment a sráchoz és semmit nem segít. Apunak az idegességtől felment a cukra (cukorbeteg), édesanyám meg a sok pakolástól (festés miatt), meg az egyéb munka miatt fáj a keze, én meg sajnos most nem tudok neki segíteni. Nem is engedik, mert tavaly 22 hetesen halva születt a kislányunk és félnek megismétlődik.

Hogyan lehetne hatni hugomra? Az egész család ki van rá bukva, és a srácra is.

2012. márc. 11. 10:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
elmehet a háztól, ha nem tetszik neki a rendszer.
2012. aug. 14. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!