Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan sajnáljam a testvéremet...

Hogyan sajnáljam a testvéremet? Megpróbálta megölni magát.

Figyelt kérdés

A nővérem 16 éves. A suliból vitték be a kórházba mert beszedett egy csomó gyógyszert és az öltöző szekrény lánccal fojtogatta magát.

Most pszichológushoz jár,és nekünk is el kellett párszor menni.

Hát én semmi sajnálatot nem érzek iránta. Olyan ideges vagyok rá hogy az nem igaz!!

Kiderült,hogy azért akart meghalni mert a pasija otthagyta,meg mert otthon sincs minden rendben. Jó nem élünk nagy lábon,de megélünk. Nem kapunk minden héten új ruhát meg ilyenek,általában csak akkor ha nagy szükség van rá.

Tesóm azt is mondta ott a pszichológusnál h engem jobban szeretnek a szüleink mint őt,és hogy mindig csak én kapok dolgokat,őt nem is szeretik stb... Arra volt kiélezve az egész h mindig csak nekem vesznek dolgokat,ő meg szegény soha nem kap semmit.

Erre lettem igazán ideges. Én kapok mindig mindent? Hiszen mindig az ő levetett ruháit öröklöm meg. Iskolatáskát is meg iskolai dolgokat mindig tőle öröklöm. idén kaptam először sulitáskát, mert a régi elszakadt. Persze azt is elakarta tőlem kérni,mert az övé már 1 éves és az olyan tré. De én nem adtam neki oda,mert örültem h végre van vmi amit én kaptam először. Olyan nagy baj ez? Engem ha 3asnál rosszabb jegyet hozok haza mindig bünteti,szobafogsággal meg ilyenekkel. Neki elnézik. Őt soha nem büntették meg ilyenért. Nem vagyok olyan hű de jó tanuló,keményen küzdök a 3as,4esért. Tesóm a kisujjából kirázza a jó jegyet,csak lusta.

Képtelen vagyok sajnálni őt. A szüleink meg mindenki most körbeugrálja őt,pedig szerintem nem érdemli meg. Amit csinált az önzőség volt részéről. Nem gondolt senkire megint csak magára.

2012. márc. 11. 10:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
#30: Te nem őszinte vagy, hanem érzéketlen.
2012. márc. 13. 15:31
 32/40 A kérdező kommentje:

Én nem hiszem hogy testvéremnek lenne annál mélyebb problémája mint h ő most nem kapott vmit,meg hogy a pasija elhagyta.

Tegnap este is el kellett volna mosogatni-ő lett volna a soros,és már mondogotta h neki élni sincs kedve.stb... Ha megkéne mozdulni már mondja h őt megint nem szereti senki,nincs kedve élni. Képtelen vagyok sajnálni őt.

Úgy döntött mivel a volt pasija nem látogatta megf h hétfőn elmegy iskolába,de ő nem akar égni a régi gönceiben,meg a régi táskájával,mert akkor csak ki fogják őt csúfolni. Anyáék megkértek hogy adjam neki oda az enyémet amit szeptemberbe kaptam,amig nem vesznek neki jövő hónapba másikat,mert most ruhát kell neki veni hogy végre kimozduljon. Ők örülnek hogy megjött az életkedve iskolába is akar menni.

ha tehetem inkább nem is szólok a tesómhoz,mert nem hogy sajnálni nem tudom de szívem szerint meg is ütném.

2012. márc. 15. 10:02
 33/40 anonim ***** válasza:
Tényleg megprobálta megölni magát ? Van valami bizonyosság arról amit tett, vagy csak a hallomásokból veszed ?
2012. márc. 15. 10:24
 34/40 A kérdező kommentje:
az iskolából vitte el a mentő mert a gyógyszerektől amit beszedett olyan bódult volt h egy szekrény lánccal fojtogatta magát.
2012. márc. 15. 10:34
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
De jó, hogy nincs testvérem! (És ezt rád értem!)
2012. márc. 15. 10:43
 36/40 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én meg kívánom h legyen olyan testvlred mint amilyen nekem van.

Eddig se voltunk olyan túl jó testvérek,mert mindig csak nyeltem h mindig ő kap először ruhát,cipőt bármit. mert ő az idősebb ő növi ki először,ő neki kell elöbb uj. Én mindig csak azt kaptam meg ami az övé volt. Soha egy szót nem szóltam érte. Ha én kaptam vmit először mint most a táska akkor őt meg már senki nem szereti. A pasiról jobb nem is beszélni.

Ha látnám,érezném h tényleg vmi problémája azon kívül h nem kapta meg amit akar(pasi ruhák),meg mert néha takarítani kell,meg mozdulni teljesen másképp állnék hozzá.

Élvezi az egész helyzetet,látszik rajta. Anyuék és mindenki körbe ugrálja,ha meg én nem vagyok hajlandó helyette dolgozni akkor már kapom azt h te tényleg nem is szereted őt. Most is azzal telot a reggelem h én kitakarítottam a szobám,az övét is-mert neki ehez nincs elég lelki ereje-ezt mondta anyuéknak. Én zok szó nélkül neki állok mindennek,nem szólok már se anyuéknak se neki. ha lehet inkább hozzá sá szólok mert nem lenne jó vége érzem.

2012. márc. 15. 11:08
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

Cseszdmeg esküszöm én veszek neked most már táskát, ha neked az ilyen létkérdés.

Őszintén sajnálom, hogy nekem kell ezt veled közölnöm, de jobban hasonlítotok egymásra, mint azt gondolni mernéd.

2012. márc. 15. 21:57
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem a táska a lényeg. Hanem az h életemben először Én kaptam valamit és a tesóm még azt is sajnálta tőlem. Meg próbálta megölni magát h visszamenjen hozzá a pasija,és visszaálljon a rend hogy előbb ő aztán én. Nincs neki semmi más problémája. És kihasználja önző módon hogy mindenki körülötte ugrál. Soha nem gondoltam volna hogy ő ilyen lehet. Tudtam h önző meg minden dehogy ennyire azt nem gondoltam volna.
2012. márc. 16. 10:18
 39/40 anonim ***** válasza:
52%
Figyi ! Agyald meg a nővéredet, ha erővel birod .Verd ki belőle az öngyilkosság hajlamot és mond anyádnak, hogy azt ajánlották, hogy a gonoszt ki kell üldözni belőle. Légy Te is hülye !
2012. márc. 16. 11:51
 40/40 A kérdező kommentje:

Nem verhetem meg.

Már azért is én vagyok a szívtelen meg a rossz ha nem úgy szólok hozzá. Tegnap is én voltam a rossz meg a hibás,mert miután rendet rakatott velem anya a tesóm ruhás szekrényébe(neki ehhez nem volt lelki ereje) ő mondta h de ki is kellett volna volna vasalni,neki állt sírni-de könnyei nem jöttek láttam,hogy mit fognak mondani róla h gyürött a ruhája meg h égön fog ki nézni ő nem is megy így sehova ilyen ruhákba. Megkérdeztem tőle hogy legközelebb a feneked ne töröljem ki helyetted lehet hogy nincs hozzá lelki eröd? Így tegnap egész nap vasalhattam.

2012. márc. 16. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!