Mit lehet tenni, ha gyereked öngilkossággal fenyegetőzik?
A lányom 22 éves, nem jár suliba, nem dolgozik.
Általában 11 körül kell, be megy a belvárosba, beül ide-oda vagy vesz ezt-azt, és hazajön. Természetesen én állom, hiszen semmi bevétele nincsen.
Ha arra kerül a sor, hogy megemlítem, hogy esetleg dolgozni kéne menni (vagy tanulni valamit) rögtön veri magát a földhöz, hisztérikusan kiabál, üvöltözik és öngyilkossággal fenyegetőzik..
Közben pedig állandóan lehangolt, nem beszél, sose mosolyog stb..
"veri magát a földhöz"
Sürgősen pszichiáterre van szüksége.
Én megmondanám, hoyg mondjuk májustól úgy számoljon, hoyg nem tartom el. Ha akar lakni, gondoskodjon bevételről, mert be kell szálnia akonyhapénzbe. Azon kívül ülj le vele beszélni, és mondd el, hoyg úgy viselkedik, mint eg y12 éves. Ha beteg, menjen orvoshoz, felnőtt ember.
Más is él depresszióval, és közben eltartja magát és acsaládját.
Miért nem dolgozik? Esetleg segíts valami munkát találni, de közöld vele, ha nem becsüli meg magát, ha kirugják, akkor pakolhat!
Ez az egyetlen dolog, amivel segíthetsz neki. Ha fenntartod ezt az állapotot, hogy egy 22 évesnek nincs értelme az életének, akkor tényleg te fogod adepresszióba kergetni. Mondd meg, hoyg mától alap étkezést és szállást kap, amíg elhelyezkedik, de zsebpézt, ruhát, cipőt nem, mert ennek véget kell vetni. Ha kényszerítve lesz, a lábára fog állni. Az a legtöbb, amit tehetsz érte, hoyg ezt kikényszeríted. És biztasd, ha nekifog. Üvöltözni, földhöz verni a 2 évesek szoktak. vágj elképedt arcot, és hagyd faképnél!
előző vok
igen, most visszaolvastam
mondd meg neki, hoyg nem a pénz miatt kéred
de ő miatta
így nem élhet tovább
persze h depressziós
nincs értelme az életének
ebből aholtpontból csak a kényszer tudja kimozdítani
semmiképp ne adj se pént se ruhát se semmit
minimum ellátást, míg keres, és kész
hoyg mielőbb magához térjen
ha rosszul is alszik, karikás a szeme, elkísérheted orvoshoz
ha láthatóan majd kicsattan, akkor ne aggódj, a depresszió azért meglátszik az arcon
15 Időpont ma 19:24!
itt nem mi kérdezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!