Testvérem fenyegetőzik és megkeseríti az egész család életét. Mit tehetnénk? (részletek lent)
Költözzetek el nagyon gyorsan egy olyan helyre amit az az állat nem ismer!
A másik: valahol csak ki lehet verni a balhét azért mert a sünök nem hajlandók segíteni! "Amíg személyi sérülés nem történik" vagy ha a "zaklatás nem fizikai". Ez túlzás nélkül botrány!
"Most már édesanyám sem engedi be a lakásba. Fél tőle. Erre feltörte a lakását, amikor nyaralni volt."
A sünök persze tehetetlenek. Ezek után mondja azt valaki hogy ilyenkor az ember ne vegye saját kezébe a dolgok elintézését...
Kedves 2.! A lelkiismeret dolgot bele sem írtam. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen érzés ezt tenni a ember saját testvérével. Ő persze erre játszik. Volt már minden a fenyegetés előtt, sírás könyörgés, örjöngés. Öngyilkossággal is fenyegetőzött. A lelki terror része sem volt egyszerű :( De most más az életünkért kell aggódnunk, mert nem tud többé kihasználni és bábként kezelni minket. És mi még gyereket akartunk ;(( Ennyi stressz mellett össze sem fog jönni. Ne is beszélve arról, hogy anyám mit él át, hogy a saját gyereke ezt csinálja vele. És ha az enyém is ilyen lesz? Rémálom! De köszönöm az együttérzéseteket!
Ami a távoltartásit illeti, semmi értelme, mert mire kijön a rendőrség elmegy. A rendőröknek mondta! És tudja jól, hogy anyám idegei már teljesen kivannak... erre játszik. Hogy majd beadja a derekát, ő odaköltözik, él anyám nyugdíjából, amíg ő a piszkos üzelteit csinálja. :(
Állandó zaklatásért fel lehet jelenteni..
De nem a rendőrségre kell menni hanem egyből a bíróságra.
Mi is így tettünk,ugyanis az egyik nagybátyám (alkoholista) hasonlóképpen fenyegetőzött,és terrorizált mindenkit.Ő is volt,hogy betört a lakásunkba(nincs is bejelentve,de mégis megtette) így a végén a család összes tagjának elege lett,és zaklatásért a bírósághoz fordultunk..Lett eredménye,mert pénzbírság,és ha további panasz érkezik akkor 5 évig terjedő börtönbüntetést kapott volna.(feltételesen kapott 1 évet) Ennek már lassan 6 éve,és azóta sem láttuk..
Kérdező, ez nagyon durva! Figyelj, ha Angliában elélt a tesód 10 hónapig, akkor itthon is el tud a segítségetek nélkül is. Végül is nagyfiú, nem?
Költözzetek el, és ne mondjátok meg neki az új címet. Mást sajnos nem tudok mondani.
Sose értettem hogy miért adnak olyan tanácsot,hogy költözzenek el..Mintha olyan könnyű lenne.Arról nem is beszélve,hogy nehogy már az ember elmenjen onnan ahol szeret élni,amiért megdolgozott,mert van egy idióta rokon aki zaklatja őket.
Kedves kérdező.
Én vagy feljelenteném állandó zaklatásért
vagy fizetnék pár ruhásszekrényi emberkéknek,hogy tanítsák meg a jómódorra..Ha első szóból nem értene,akkor újra fizetnék,,,hátha a második megruházás már derengene neki..
Költözzenek el?Mintha az olyan egyszerű volna!Ha meghirdetik a házukat akkor is évekig várhatnak míg megy egy komoly vevő.Ugyan már!
Szerintem vegyétek saját kezetekbe ezt az ügyet.Keressetek valakit aki megfenyegeti és meg is veri.Én azt tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!